Što kad bi moglo biti drukčije?

Život ponekad može biti težak i bolan. Možda se suočavate sa izazovnim obiteljskim odnosima, neugodnim šefovima i kolegama, narušenim zdravljem, slomljenim srcem ili nedostatkom novca... i možda je tako zbog lošeg horoskopa, drugih ljudi, zato što ste rođeni u pogrešnoj državi, u pogrešno vrijeme, u pogrešnoj obitelji i jednostavno ne može drugačije. Nekim drugim ljudima je sjajno, ali oni su se rodili u sretnoj obitelji, u jakome tijelu, sa novcem na računu…

No, što kad bi moglo biti drukčije? Što kad bi postao jednostavan izlaz iz svega toga? Kad biste mogli svaki dan kreirati svoj život? Kad biste živjeli verziju života koja je puna ljubavi, uspjeha, zdravlja, veselja i svega onoga što si duboko priželjkujete? Što kad biste trenutno ozdravili ili kad bi se pred vama upravo sada našao taj idealan partner/partnerica ili posao?

Što kad bi život bio lagan i jednostavan?

Ako vam je prva misao - “e kad bi moglo tako već bi bilo”, “onda bi svi bili zdravi”, “da je tako svi bi bili multimilijarderii”, “to su priče za malu djecu”, to je jako dobro. Upravo ste dobili odgovor zašto stvari i dalje ostaju iste - jer vam nedostaje vjere u sebe, u svoje sposobnosti, u svoju vrijednost. Da, vi zaista zaslužujete takav život i možete ga imati upravo sada.

Ako ste samo pomislili - “zanimljivo, da vidim o čemu je riječ”, to je isto jako dobro. To samo znači da je ovaj tekst u skladu s vašim božanskim tempiranjem i da je vaša duša spremna otpustiti sve ono što joj više ne služi.

 ThetaHealing DNK2 Osnovni Drumtidam 1

Kako napraviti prvi korak?

Za početak je dovoljno reći “Ja to mogu i zaslužujem”. Zatim bi bilo dobro otkriti duboko potisnute podsvjesne strahove, vjerovanja i traume koji vas koče da upravo sada živite tu realnost. To možete tako da odete na tretman ili da sami naučite tehniku koja vam to omogućava. Theta Centar nudi i jedno i drugo, koristeći ThetaHealing®  tehniku.

Tehniku možete naučiti u dva i pol dana koliko traje Osnovni DNK2 ThetaHealing® tečaj. ThetaHealing tehnika je izrazito intuitivna i jednostavna za korištenje, a omogućava vam da uđete duboko u svoju podsvijest i otključate sva vrata koja su vam do sada bila zatvorena zbog blokirajućih energija koje su nastale u vašem djetinjstvu ili ste ih preuzeli od svojih predaka, kolektivne svijesti, a možda ih nosite i iz prošlih života ili sa nivoa duša.

Iz kojeg god mjesta i vremena vi vučete ta temeljna blokirajuća vjerovanja, kroz ovu tehniku ih možete osvijestiti, otpustiti i reprogramirati. Nakon toga ćete vidjeti kako se vaš odnos prema svijetu mijenja, a time i sam svijet oko vas.

Osnovni DNK2 ThetaHealing® tečaj također sadrži brojne energetske vježbe koje mijenjaju vaš DNK (aktivacija DNK i zamjena gena) te sinapse u vašem mozgu, čime olakšava i ubrzava ulazak u vašu željenu realnost.

Tečaj je namijenjen svima koji žele naučiti kako iscjeljivati sebe i druge, te se razvijati mentalno, emocionalno, duhovno i fizički. Koriste ga milijuni ljudi na svijetu, a samo u Hrvatskoj ima nekoliko desetaka tisuća ThetaHealing® praktičara.

ThetaHealing DNK2 Osnovni Drumtidam 2

Više o Osnovnom DNK2 ThetaHealing® tečaju

Osnovni DNK2 ThetaHealing® tečaj vas uči kako ući u thetu prvo polako, a zatim da to možete raditi svaki dan i da ste za 30 sekundi u theti i radite duboke promjene na sebi. Tehnika je jednostavna i svatko je može naučiti. Napredak koji se ostvaruje ovom tehnikom je zapanjujući. Istrenirat ćete svoj mozak da prepoznajete dubinske razloge koji leže ispod površinskih problema naše svakodnevnice i mijenjajući njih mijenjat ćete stvarnost oko sebe. Prepoznati ćete podsvijesne programe koji upravljaju vašim životima i s lakoćom ih promijeniti.

75 % tečaja su praktične vježbe u paru i individualno, putem kojih ćete sami isprobati i naučiti:

  1. Kako se povezati s najvišom svijesti u theta stanju za 30 sekundi
  2. Pronaći i zamijeniti ograničavajuće programe i osjećaje u svojoj podsvjesti i podsvijesti druge osobe
  3. Intuitivno vidjeti unutrašnjost tijela, skenirati tijelo
  4. Testirati se na podsvijesna vjerovanja pomoću mišićnog/energetskog testa
  5. Kako iscjeljivati bolesti koristeći energiju Stvoritelja svega što jest
  6. Kako pronaći temeljni uzrok bolesti te ga otkloniti
  7. Iscjeljivanje na daljinu
  8. Grupno iscjeljivanje
  9. Očitavanje budućnosti
  10. Kontakt s anđelima čuvarima
  11. Vraćanje fragmenata duše koje ste kroz život dali drugim ljudima i mjestima
  12. Kako očistiti auru od negativnih energija, implantata, duhova i entiteta
  13. Otvaranje i balansiranje čakri i intuitivnih centara
  14. Aktivirati kromosom mladosti i vitalnosti i samu DNK
  15. Regulirati hormone: serotonin, noradrenalin i dopamin
  16. Očistiti tijelo i auru od radijacije (štetnih zračenja) i toksina

 

Na tečaju dobivate:

  1. Knjigu Theta iscjeljivanje sa 256 strana teorije, konkretnih primjera i vježbi vezanih uz theta iscjeljivanje.
  2. Priručnik u kojem se nalazi teorija i vježbe koje će se izvoditi na tečaju, a nakon tečaja možete i sami raditi.
  3. Certifikat kojim je potvrđuje da ste theta praktičar i kao takav znate i možete koristiti tehniku theta iscjeljivanja na sebi i drugima. Također možete ići na vježbaonice i  radionice theta iscjeljivanja i na daljnje tečajeve.

 

Osnovni tečaj podučavaju:

Nada Šegvić, Siniša Bošković i Beti Mihajlović. Nada i Siniša imaju titulu Master & Certificate of Science of ThetaHealing®, najveće priznanje u ThetaHealing® tehnici koje dodjeljuje THInK-a (Theta Healing Institute of Knowledge). Beti je vrsna učiteljica koja je specijalizirala održavanje Osnovnog, Naprednog i Kopaj dublje tečaja.

Tečaj podučavaju Nada, Siniša i Beti zajedno. Ponekad svi, ponekad u paru, a ponekad samo jedan od učitelja, ovisno o organizaciji i dostupnosti. Kombinacijom učitelja proširuje se kvaliteta i opseg znanja koja se prenose, a također se u vježbama mogu posvetiti većem broju učenika kad se rade individualne vježbe i vježbe u paru.

Kako sudjelovati na tečaju

Tečaj traje tri dana – petak od 17 do 22 sata, te subotu i nedjelju od 10 do 18 sati. Sljedeći termini tečaja:

  1. 03.02. – 05.02.2023. – Zagreb + ONLINE
  2. 10.02. – 12.02.2023. – Rijeka
  3. 17.03. – 19.03.2023. – Zagreb + ONLINE

Prilikom prijave potrebno je uplatiti nepovratnu kotizaciju u iznosu od 70 € / (527,42 kn). Preostali iznos možete uplatiti zajedno s kotizacijom ili donijeti na dan početka tečaja od 16:30 – 17:00 sati. Detalje za uplatu kotizacije dobit ćete nakon što popunite prijavnicu.
Polaznicima tečajeva Theta Centar odobrava plaćanje na rate i stipendije.


Za prijavu na tečaj molimo vas da ispunite prijavnicu:

 

Prijavnica za ThetaHealing® tečajeve