Tjedni kristalnih layouta u Zagrebu i Rijeci u Theta Centru

U sljedećem periodu organiziramo SPECIJALNE TRETMANE kristalnim layoutom u Zagrebu i Rijeci!
TERMIN:
Od 12.07. do 25.07.2023.


Za rezervaciju termina izaberite lokaciju:

rezervacija zagreb rezervacija rijeka


ŠTO SU TRETMANI KRISTALNIM LAYOUTOM?
Kristalni layout uči se na ThetaHealing® tečajevima Djece duge i Nivoi postojanja, te nas uvodi u duboko stanje svijesti gdje možemo istraživati prošle živote, genetska sjećanja, zaboravljene detalje iz djetinjstva, prisjećati se budućnosti i odlaziti u druge razine postojanja.

U ovoj rundi tretmana layoute možete dobiti kod majstor učitelja Siniše Boškovića, onako kako ih Vianna uči na učiteljskim tečajevima i privatno.

Tretman se radi tako što klijent kaže temu koju bi htio istraživati, ili problem na kojem bi htio raditi da ga razriješi (slično kao i u klasičnom tretmanu Theta iscjeljivanja). Zatim se legne, a terapeut polaže kristale oko osobe, u ruke i po čakrama, te se sjedne kraj klijentove glave i energetski ga vodi do portala u svemiru kroz koji se ulazi u željenu tematiku koju je izabrao.

Kristali imaju ulogu pojačavanja i fokusiranja, te energetskog vodstva. Stoga je ovakav tretman za mnoge vrlo snažan i može ostaviti osobu lagano ošamućenu jer se na fizičkoj razini osjeti proces.

kristali 2023 1

Koja je razlika u odnosu na klasičan Theta tretman?
Koriste se kristali i kombinira se isjeljiteljska moć prvog i sedmog nivoa. Kako kristali imaju efekt pojačavanja, onda osobe često probiju osobnu unutarnju blokadu i vide stvari kroz vodstvo koje su im inače bile zamućene i blokirane. Time se otvara i mogućnost otpuštanja i iscjeljivanja.

Trebam li neki preduvjet ili predznanje?
Ne, svi mogu pristupiti ovom tretmanu.


Kada se može doći na tretman?

Prema rasporedu na kalendarima za Zagreb i za Rijeku:

rezervacija zagreb rezervacija rijeka


CIJENA:
Cijena ovakvog tretmana je 100€

Kako mi tretman kristalnim layoutom može pomoći?
Često se desi da kristalni layout sruši cijelu jednu paradigmu i sistem vjerovanja, time čisteći velik broj blokada i negativnih programa. Radi to zato što dobivate vodstvo da sami vidite i osjetite kako je nastala trauma ili problem koji sada imate. Također pomoću kristalnog layouta se značajno jače mogu povući talenti iz budućnosti i znanja koja još niste naučili, a dobro bi vam sada došla. Naglasak je na dovršavanju lekcija i završavanju začaranih krugova ponavljanja istih(neželjenih) scenarija. Također je moguće ići pričati s nekim višim bićem (duhovni vodič, anđeo, majstor) te dobiti vodstvo za vaša životna pitanja iz drugog kuta gledišta. Kristali će vam omogućiti da se bolje uskladite s njihovim vibracijama, duže ostanete povezani u razgovoru i jasnije shvatite dobivene poruke.


U ovoj vrsti kristalnih layouta sve ćemo raditi kroz Stvoritelja svega što jest. Možemo čak i raditi kopanje usred layouta u nekoj fazi ako se za tim pojavi potreba.
Koristimo kristale iz Viannine trgovine Theta instituta, velike geode i male đepne kristale te ručne kugle vozače – drivere.

                                     ♦

                                     ♦

                                     ♦