Edukacija Access Bars tehnike i terapije

Što ako je moguće, a bez da otvaramo stare bolne i nezacijeljene rane i bez da ponovno ulazimo u svoja iskustva koja su nam donijela težinu, kroz iscjeljujući dodir otpustiti terete koje smo spremili u svoju tjelesnu memoriju?

Naša prošla iskustva, uvjerenja, misli, osjećaji i emocije spremljeni su u našem tijelu, naše stanice pamte, kako ugodna, tako i neugodna iskustva, i ona utječu na kreiranje naše sadašnjosti i budućnosti. Vrlo često ti su nam spremljeni podaci ograničavajući faktori za kreiranje života i odnosa kakve želimo, zauzimajući prostor koji bi nam omogućio nova ugodna i korisna iskustva, a umjesto toga osjećamo pritisak, stres, zaglavljenost i težinu.
Bi li sada bilo vrijeme da život postane lakši, jednostavniji, svjesniji i ugodniji? Je li vrijeme za manje težine i tereta, i da čarolija sada počne?

Engleska riječ bars u prijevodu znači rešetka ili zatvor, a Access Bars tehnika i terapija pomaže nam da na jednostavan i lak način izađemo iz vlastitog zatvora kojeg vrlo često nismo kreirali svjesno. Korištenjem bars točaka počinjemo aktivirati svoju svjesnost, bez obzira u što nas možda drugi uvjeravali, a svjesnost je zapravo sposobnost organizma za samoizlječenje!


Preduvjet: Otvoreno za sve!
Dodatna pogodnost je da ukoliko se prijavite i želite da dijete dođe s vama, sva djeca do 15. godine imaju pravo na besplatnu edukaciju.
Gdje: uživo, Okička 25, Zagreb
Kada:
1. termin – dvije poludnevne edukacije 06. i 07.02.2024. od 18:00 do 22:00
2. termin – jednodnevna edukacija 02.03.2024. od 10:00 do 18:00
Kontakt: Tihana Babić, mob: 091 558 3337, mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Cijena: 300 eura


Što nakon edukacije Access Bars tehnike i terapije
Završetkom edukacije dobivate originalni certifikat Access Consciousness za Access Bars praktičara, čime možete raditi tretmane sebi, drugim ljudima kao terapeut, a isto tako bit ćete obaviješteni o tzv. razmjenama Access Bars tretmana s vašim kolegama, o čemu više na samoj edukaciji…

Što su zapravo Access Bars točke?
Access Bars su 32 točke na vašoj glavi koje čuvaju elektromagnetske zapise, a kada ih nježno dodirnete, bez napora i lako one otpuštaju misli, ideje, uvjerenja, emocije i razmatranja koji vas sprječavaju u stvaranju života koji želite. Jer „glava puna strahova nema mjesta za snove“. Ali moguće je i obrnuto!

Glava puna snova i čarolije, nema mjesta za tjeskobe i strahove!

Access Bars tehnike i terapije m

Te 32 točke predstavljaju različite aspekte života kao što su ljubav, iscjeljenje, tijelo, svjesnost, kreativnost, novac, moć, seksualnost…Otpuštanjem tvrdokornih zapisa spremljenih u tim točkama, omogućavamo veći protok energije, smanjuju se bolovi i pritisci u tijelu, a istodobno počinjemo osjećati lakoću u otpuštanju naših blokada, ograničenja i strahova, i ta lakoća počinje uskoro biti vidljiva u svim aspektima našeg života.

Access Bars tehnike i terapije 1

Što je Access Bars tehnika?
Access Bars je holistička terapija i tehnika energetskog iscjeljivanja koja je dio šireg sustava Access Consciousness. Tijekom tretmana, praktičar lagano dodiruje ove točke kako bi raspršio elektromagnetski naboj misli, ideja, stavova, odluka i uvjerenja koji su vas možda ograničavali u različitim područjima vašeg života. Ovaj je proces osmišljen kako bi stvorio osjećaj opuštenosti i oslobađanja, dopuštajući pojedincima da otpuste ograničavajuće obrasce i otvore se novim mogućnostima. Access Consciousness Bars često se smatra neinvazivnim pristupom koji se temelji na energiji za promicanje mentalne jasnoće, smanjenog stresa i općeg osjećaja dobrobiti.
Access Bars tehnika uči se na jednodnevnoj radionici (koja može biti raspodijeljena u dva dana), nema preduvjeta i ne kosi se ni s ijednom drugom vrstom terapije!
Tvorac Access Bars tehnike Gary Douglas kaže:
„Nakon samo jednog tretmana NAJGORE što se može dogoditi jest
da se osjećate kao poslije najbolje masaže,
a NAJBOLJA stvar koja se može dogoditi jest
da Vam se cijeli život promijeni s lakoćom!“

Više o sustavu Access Consciousness (pristup svjesnosti) saznajte ovdje.

PRIJAVE:
Obavezna prijava preko donje prijavnice.
Edukacija se održava uživo na adresi Okićka 25 u Zagrebu.
Veselimo se vašem dolasku!

                                     ♦

                                     ♦

                                     ♦