Grupne Regresoterapije

Moje ime je Ana Vukas i posljednje dvije godine se bavim Regresoterapijom. Jako volim temu prošlih života i života između života.

Volim rad 1na1, ali ono što me najviše veseli su grupne radionice.
Imala sam priliku organizirati i nekoliko grupnih Regresoterapija uživo u svom rodnom Dubrovniku i sada želim to proširiti polako na cijeli Balkan.

Moje „Grupne kristalne Regresoterapije“ su posebne i po tome jer vam pružam priliku da se upoznate i povežete i sa kristalima, te i od njih dobijete dodatnu podršku kroz cijeli proces.
U potrazi sam za budućim suradnicima s kojima bi organizirala jednodnevni ili dvodnevne radionice u njihovom gradu, ako ste već sada zainteresirani javite mi se na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Do tada imate priliku da uživo sudjelujete u „Grupnoj Regresoterapiji“ koja će biti preko ZOOM aplikacije 25.02.2024 u 17:00-19:30.

Cijena radionice je 33 eura, a za prijave i informacije o uplati javite mi se na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili Instagram
www.instagram.com/integracija_duhovnih_niti?igsh=MTBxMmtpZGlpaWhyaw==

grupna regresoterapija 1Ono što je predivno kod grupnog rada je što i samim time da budete u ovom prostoru je već jako ljekovito. Energije grupe je podržavajuća i svi smo kao jedno. Tako da prethodno iskustvo ovdje nije potrebno. Nakon što tretman završi sudionici zatim dijele svoja iskustva s ostalima iz grupe, pod uvjetom da se osjećaju ugodno i spremni za to. Grupa može pružiti podršku i razumijevanje, budući da drugi sudionici mogu dijeliti slična iskustva ili imati perspektive koje doprinose razumijevanje.

Ono što trebate ponijeti sa sobom na ovu radionicu je otvoren um i srce, da ovo shvatite kao mogućnost istraživanja unutarnjeg svijeta i mašte, ali i upoznavanja drugih predivnih duša.

Veselim se našim druženju i upoznavanju novih duša!

Image by Tentes from Pixabay

                                     ♦

                                     ♦

                                     ♦

♦ ________________________________________ ♦
Poklon svim našim čitateljicama i čitateljima....

zvučnik newsletter mali

 

Budite informirani na vrijeme o novim događanjima s Drumtidam stranice
UPIŠITE SE NA NAŠU NEWSLETTER LISTU :)
Ispunite donji obrazac i na mail će vam stići link s kojeg možete preuzeti poklon koji želite.

 
Hvala vam i uživajte :
Drumtidam