Theta gong kupka: otvaranje srca

Kada imam otvorenu srčanu čakru, onda volim sebe. Ne tražim više ljubav izvan sebe, ona je u meni.

Otvoreno za sve!
Gdje: Zagreb, Okićka 25, Theta Centar
Kada: 16.02.2024. od 20:00 do 21:30
Cijena: 26 eura
Broj sudionika: 10 osoba

Otvaranje srca uz moćni gong

Ovog mjeseca poklonite sebi ili osobi koju volite otvaranje srčane čakre.

Kada je srčana čakra otvorena i balansirana, energija se širi i na ostale čakre i liječi ih, a samim tim se događa proces iscjeljenja čitavog tijela.

Kada je srčana čakra u balansu, osjećamo beskrajnu radost u kojoj želimo vječno ostati. Osjećamo ljubav koju s radošću želimo prenijeti drugome, osjećamo se živima i ispunjenima. Imamo ravnotežu u davanju i primanju.

U dubokoj theta meditaciji uz moćni gong pokrenut ćemo energiju u srčanoj čakri i balansirati ju, te spustiti predivne instalacije vezane uz ljubav i radost.

Zvučna-kupka-uz-theta-meditaciju-Theta-Centar-Zagreb-1024x772.jpg

Gong je s nama već više od 5000 godina i jednako dugo zadivljuje sa svojom moćnom iscjeljujućom vibracijom, koja ulazi duboko u svaku stanicu u našem tijelu te harmonizira naše fizičko, emocionalno, mentalno i duhovno tijelo. Gong pjeva pjesmu vaše duše.

Vibraciju gonga ne čujete samo svojim ušima, već osjećate kako se širi kroz pod i prostor te fizički prodire u sve dijelove vašeg tijela. Kupanje u vibracijama zvuka Gonga omogućuje ulazak u restorativno stanje u kojem dolazi do emocionalnog oslobađanja i otpuštanja, balansiranja rada lijeve i desne hemisfere mozga, stimulacije žlijezdanog sustava, te regeneracije živčanog sustava.

Raskošni spektar tonova i vibracija pomažu u oslobađanju stresa, napetosti i blokada te postizanju stanje duboke meditacije. Iscjeljujuću vibraciju ovog drevnog instrumenta dodatno ćemo pojačati dubokom theta meditacijom i postavljanjem osobne namjere za gong kupku.

Kako bi svakom od sudionika bila aura još i osobno očišćena i energizirana gongom, broj sudionika limitiran je na 10 osoba.

Gong-kupka-Theta-Centar-Zagreb.jpg

Podrška zvučnih zdjela

“Zvuk zvučne zdjele dodiruje naše najdublje biće. Naša duša vibrira. Zvuk otapa napetosti, pokreće moć samo iscjeljenja i oslobađa stvaralačku energiju.” – Peter Hess
Dodatnu podršku gongu dat će divne Peter Hess zvučne zdjele, koje će zapjevati zajedno sa vašim tijelom, dušom i duhom. Zvukovi zdjela duboko opuštaju. harmoniziraju svaku pojedinu stanicu, olakšavaju otpuštanje negativnih vjerovanja i blokada u tijelu, regeneriraju i obnavljaju životnu radost.

Zvučne-zdjele-kupka-Zagreb-Theta-Centar.jpg

Voditeljice programa

Iivava Glavić Trkulja 
Vlasnica yoga studija Manipura, učiteljica Kundalini yoge, certificirana gong praktičarka sa završenim IV. stupnjem Peter Hess® zvučne masaže. Njezin predani rad i posvećenost pružaju inspiraciju i duboku povezanost svim onima koji žele unaprijediti svoje tijelo, um i duh.

BETYBeti Mihajlović
Suvlasnica Theta Centra, učiteljica i praktičar ThetaHealing® tehnike. Beti radi tretmane, vodi tečajeve, radionice, vježbaonice i meditacije, online i uživo. Svoju duboku vjeru da je sve moguće, ljubav prema životu i radosti življenja želi prenijeti svima, a posebno ju veseli raditi s djecom.

Prijave

Obavezna prijava preko donje prijavnice.
Za rezervaciju svog mjesta na gong kupki potrebno je uplatiti punu cijenu kupke od 26 eura. Detalje ćete dobiti na mail odmah po ispunjanju prijavnice.

Veselimo se vašem dolasku!


                                     ♦

                                     ♦

                                     ♦