INTERPRETACIJA NATALNE KARTE

09. 04. 2024. - astrološki online tečaj

Ovaj tečaj namijenjen je onima koji već posjeduju osnovno astrološko znanje o planetima, znakovima, kućama i aspektima te žele produbiti svoje razumijevanje i vještine u interpretaciji. Natalna karta je jedinstvena astrološka slika koja reflektira vašu individualnost i potencijal, a ovaj tečaj će vam pomoći da bolje razumijete kako planeti, znakovi i aspekti međusobno surađuju kako bi oblikovali vaš karakter, a time i sudbinu.

Kroz ovaj tečaj, istražit ćemo naprednije koncepte astrologije i naučiti kako dublje analizirati natalne karte kako bismo otkrili skrivena značenja i osobne potencijale. Osim toga, usredotočit ćemo se na praktičnu primjenu astrološkog znanja, pomažući vam da razvijete vještine za interpretaciju natalnih karata za sebe i druge.

S obzirom na vaše prethodno znanje o astrologiji, očekujte da ćete tijekom tečaja stvoriti dublji uvid u svoju vlastitu natalnu kartu i moći ćete pružiti bogatije i preciznije astrološke interpretacije drugima. Ovaj tečaj će vas voditi kroz korake interpretacije natalne karte, pružajući vam alate i tehnike za bolje razumijevanje i korištenje astroloških informacija. U sklopu predavanja predstavit će se tehnike uz čiju pomoć se mogu raspoznati ključni životni sadržaji. One će vam pomoći da smisleno i kvalitetno interpretirate bilo koju astrološku kartu.

Neke od tema u predavanjima:

 • natalna karta kao cjelina
 • dominantna i inferiorna funkcija
 • planeti usamljenici
 • društvena orijentacija u karti
 • planetarni oblici
 • planeti u žarištu
 • paralel i kontraparalel
 • Mjesečeve faze
 • dominantni aspekti u karti
 • konfiguracije aspekata
 • harmonija Sunca, Mjeseca i ascendenta
 • stupnjevi javnosti u karti
 • primjeri interpretacije natalne karte

Tečaj Interpretacije natalne karte uključuje osam webinara od po dva sata koji se održavaju jednom tjedno. Nakon svakog predavanja se na mail dobiva link za ponovno gledanje, tako da nije nužno da u vrijeme emitiranja uvijek budete prisutni. Uz webinare se dobivaju svi potrebni materijali i skripte u pdf formatu, te astrološki program.

Voditelj je astrolog Igor Ognjenović. Grupa se okuplja na prvom webinaru 09. 04. 2024. u 18 sati. Ukupna cijena tečaja: 120 eura, uz mogućnost plaćanja u dvije ili tri rate na žiro račun Centra za astrološku edukaciju (IBAN HR7223600001102816130).

Informacije o tečaju mogu se dobiti preko telefona +385 91 541 4505 ili na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

PRIJAVIT SE MOŽETE PREKO DONJE PRIJAVNICE....

U tečaj se uključujete registracijom za prvi webinar. Odmah nakon što upišete svoje ime i mail adresu na istu ćete dobiti link za direktno uključivanje. Ako nema poruke u inboxu, pogledajte i u spam.

Igor Ognjenović je voditelj Centra za astrološku edukaciju. Profesionalnom bavljenju astrologijom posvetio se nakon što je diplomirao matematiku na PMF-u u Zagrebu. Položio je međunarodni certifikat za profesionalnog astrologa (ISAR CAP). Tradicionalnu astrologiju je specijalizirao i stekao certifikat kod Roberta Zollera na Academy of Predictive Astrology. Svoje tekstove iz područja astrologije, duhovnosti i znanosti, objavljivao je u Jutarnjem listu, Elle-u, Astro magazinu, Sensi i Svjetlosti. Napisao je knjige "360 Pandorinih kutija - simboli za stupnjeve Zodijaka" i "Osnove astrologije". Posjeduje diplomu Life Coaching Practitioner i certifikat Counselling Practitioner. 

Centar za astrološku edukaciju: https://www.astrocentar-zagreb.com/

Prijavite se za tačaj INTERPRETACIJA NATALNE KARTE

                                     ♦

                                     ♦

                                     ♦