Uvod u Munay-Ki | Besplatno predavanje i ceremonija | Online

Primi inicijacije drevnih tradicija da postaneš Čuvar Zemlje. Probudi svoju ljubav, mudrost i unutarnju snagu da bi mogla sanjati i manifestirati stvaranje novog svijeta. Nauči stvarati u skladu s duhom. Odvaži se na svoje vlastito Munay-Ki putovanje koje se sastoji od 10 transformativnih koraka.
Besplatna uvodna radionica Munay-Kija i Ceremonija prisjećanja svoje originalne svrhe u ovom životu

5.5.2023. 19:00m - 20:30 (nedjelja) Online

Munay-Ki inicijacije transformiraju i nadograđuju naše svjetlosno energetsko polje i fizičko tijelo. One su energetske transmisije koje iscjeljuju rane prošlosti, naše genetsko i karmičko naslijeđe, kao i naslijeđene programe i uvjerenja. Re-informiraju naš DNA, što nam omogućuje rast “novog tijela” koje stari, zacjeljuje i umire na drugačiji način. Uključuju 10 inicijacija kroz koje postajemo osoba mudrosti i autentične moći sa srcem punim ljubavi i suosjećanja.

Kroz Munay-Ki se povezujemo s drevnim linijama koje nam omogućuju naše vlastito iskustvo koje posljedično informira naše misli, osjećaje i akcije. Ne postoji opus znanja ili uvjerenja koje Munay-Ki slijedi. Inicijacije su energetske i događaju se u ceremoniji kako bi svatko mogao pronaći kroz svoje vlastito iskustvo, svoju istinu i mudrost unutar sebe te prisjetiti svoje originalne misije u ovom životu i početi je živjeti svakim dahom.

Inicijacije se prenose u obliku energetskog sjemena. Jednom kada ih primite od druge osobe, na vama je kako ćete se o njima brinuti, kako ćete ih uzgojiti u biljke koje daju plodove. Ove su inicijacije također i sjeme za evoluciju čovječanstva.

Munay-Ki je u svojoj srži zapravo o služenju životu. Nisu nagrade za ego niti nikakva vrsta nagrade za postignuća, niti ikoga čine posebnim. Upravno suprotno, svakoga čine jedinstveno nevažnim. Tada, iz pozicije ne-ega možemo istinski biti u službi i živjeti svoju istinsku prirodu i ostvariti svoju misiju.

Program Munay-Ki inicijacija i ceremonija je 99% iskustveni s minimalno informacija. Svakoga informira i vodi njegovo vlastito iskustvo. Kada primite sjeme inicijacije u svoje tijelo, dalje ga njegujete da proklija, naraste i da plodove, i to one plodove koji su najkorisniji baš za vas i vašu zajednicu kako bi postali izvori svjetlosti i pokretači promjene.

Sa svakom inicijacijom proširujemo svoju svijest iz svog malog ega, na zajednicu, na druge države i druge ljude, na cijelu planetu i sve do zvijezda.

Cilj Munay-Kija NIJE da postanemo pripadnici neke druge kulture već da budemo upravo ono što jesmo, tamo gdje jesmo, samo svjesniji te da počnemo osjećati šaputanje Zemlje, glas planina, prirode i svega oko nas, jer mi jesmo priroda.

Munay-Ki je komplementaran sa svim tradicijama, uvjerenjima i postojećim praksama.

Svi su Munay-Ki praktičari dužni prosljeđivati ove moćne sjemenke s apsolutnim integritetom i poštovanjem za sve darove i blagoslove koji su primili te biti suputnici svima kojima proslijeđuju ove moćne sjemenke i koji prolaze kroz proces transformacije. Uloga i odgovornost osobe koja prenosi inicijacije je podrška i prisutnost u životu osobe od početka procesa do trenutka kada je ciklus kompletiran u obliku mentora i iskusnijeg suputnika.

Moćne lekcije koje ti nudi sudjelovanje u Munay-Ki putovanje:

  • Resetiraj instinkte na „tvorničke“ postavke, nadogradi svoja osjetila i proširi svijest
  • Prisjeti se svoje istinske prirode – fizičke i duhovne koje se međusobno isprepliću
  • Nauči njegovati uzajamnost sa svijetom oko sebe kroz ceremonije i rituale
  • Poveži se s drevnim linijama žena i muškaraca iz prošlosti i budućnosti koje te prate na tvom vlastitom epskom putovanju
  • Re-informiraj i reprogramiraj svoje fizičko tijelo da zacjeljuje, stari i umire drugačije
  • Odgovori na zov svoje duše i počni dijeliti svoju medicinu sa svojom zajednicom
  • Otkrij svoje darove i poveži se sa saveznicima u prirodi
  • Nauči sanjati novi svijet u nastajanje za generacije koje dolaze
  • Otkrij svoju moć, ljubav i mudrost da pomogneš Zemlji u ovim kriznim vremenima
  • I još mnoga nepredvidljiva iskustva, lekcije i uvide na više razina

Što dobivaš sudjelovanjem u ovom uvodnom predavanju i ceremoniji? (5.5.2024.)

  • Više informacija o drevnom opusu ceremonija i drevnih inicijacija koje možeš iskusiti kroz Munay-Ki putovanje
  • Priliku da postaneš sjeme mogućnosti i da se počneš informirati onime što dolazi u budućnosti
  • Priliku da ono što misliš, ono što voliš i ono što stvaraš dovedeš u poravnanje s misijom svoje duše za svoju najvišu dobrobit koja nije odvojena od dobrobiti Majke Zemlje
  • Informacije o provedbi i logistici
  • Prostor za postaviti sva pitanja koja te zanimaju o programu ili pojedinačnim inicijacijama
  • Priliku da sudjeluješ u ceremoniji prisjećanja svrhe svoje duše u ovom životu

Munay-Ki inicijacije proslijeđuje Marcela Velfl koja je prošla kroz svoje vlastito Munay-Ki putovanje za praktičare kroz The Four Winds Society. Inicirana je u Munay-Ki kroz učitelje Alberta Villolda i Marcelu Lobos, i nudi sudjelovanje u Munay-Ki programu kao komplementarno svim životnim filozofijama, uvjerenjima i odabirima. Nositeljica je svete Mese (osobnog oltara) drevne Inka linije Sedam Zraka Sunca, Linija Duge (Seven Rays of Sun, Rainbow Lineage) in Chinchera, Peru. Inicirana sam kroz učitelja Pumu Fredyja Quispea Singonu. Uz prisustvo moćnih saveznika držim sveti ceremonijalni prostor za transformaciju, oslobođenje i iscjeljenje. Strastvena je vrtlarica, Čuvarica sjemena. Čuvarica Zemlje, plesačica i pokretačica promjena.

Prijave obavezne na poveznici: https://www.beyond.hr/event-details/uvod-u-munay-ki-i-ceremonija-prisjecanja-originalne-svrhe-svoje-duse-online-5-5-u-19h

Pročitajte više o Munay-Ki programu na: https://www.beyond.hr/munay-ki
A više o svakoj inicijaciji možete pročitati na blogu: https://www.beyond.hr/blog
Kontakt: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

                                     ♦

                                     ♦

                                     ♦

♦ ________________________________________ ♦
Poklon svim našim čitateljicama i čitateljima....

zvučnik newsletter mali

 

Budite informirani na vrijeme o novim događanjima s Drumtidam stranice
UPIŠITE SE NA NAŠU NEWSLETTER LISTU :)
Ispunite donji obrazac i na mail će vam stići link s kojeg možete preuzeti poklon koji želite.

 
Hvala vam i uživajte :
Drumtidam