Podignite vibraciju svog životnog prostora

Svaki dom, svaki životni prostor je zasebni psihoenergetski sustav/energetsko polje koje sadrži energiju svakog člana koji boravi ili je boravio u njemu. Podizanjem vibracije doma čiste se zaostale energije, razni emocionanli oblici i misli, te se podiže i vibracija osoba koje borave u njemu. Zato je s vremena na vrijeme poželjno energetski podići prostor.

Visokoenergetski prostor omogućava nam lakoću i radost življenja, potiće kreativnost i energetski nas puni. Baš kao i sveta mjesta. Sigurno ste osjetili promjenu raspoloženja kada uđete u sveti prostor ili na mjesta gdje zemlja prirodno odašilje više vibracije. Neka Vaš dom bude sveto mjesto za Vas i svakoga tko u njega uđe, neka odašilje više vibracije.

Ako osjećate da u Vašem domu prevladavaju energije koje vas koče i iscrpljuju, vrijeme je za čišćenje i podizanje vibracije doma.  Energije koja se ne vide, a možemo ih opaziti kao poremećaji spavanja, strahovi, agresija, emocionalna napetost, potreba za svađom, pokazatelji su da ima zaostalih energija u okružju.  Kao što će svjesna osoba zaviriti u sebe i izaći iz takvih energetskih struktura, tako je i domu potrebna pažnja i ljubav kako bi zaživio kao sveti prostor.

Za čišćenje zaostalih energija i podizanje vibracije koristimo Quantec sistem. Quantec  je računalni sustav koji koristi princip kvantne fizike za uspostavljanje interaktivne komunikacije na daljinu. Pomoću fotona na fotografiji, koja služi kao energetski zapis informacija, sistem skeniranjem prepoznaje zaostale energije i iz svoje bogate baze podataka odabire one informacije koje su trenutno potrebne za čišćenje i podizanje vibracije Vašeg doma. Istim putem preko fotografije, potrebne informacije odašilje u Vaš dom. Informacije se odašilju u intervalu od svaka dva sata idućih mjesec dana, kako bi kontinuirano djelovanje obuhvatilo svaki djelić zaostale energije.

Ako je ovaj tekst pobudio Vaše zanimanje i odlučili ste podići vibraciju svog životnog prostora, možete mi poslati potrebne podatke putem maila. Potrebna mi je adresa i fotografija prostora (fotografirano iz vana ili unutrašnjost), možete poslati fotografija koliko želite. Na mail ću Vam poslati listu informacija koju je sistem odabrao za Vaš životni prostor da vidite kako izgleda i da li Vam odgovara.

Cijena mjesečne potpore je 200 kn. Sva dodatna pitanja i podatke možete mi poslati na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Irena Antolak
http://kvantnikod.com/