Tales of Croatia na sajmu Mystic

Dragi prijatelji,
veliko nam je zadovoljstvo najaviti prvo sudjelovane Tales of Croatia na sajmu Mystic, jedinstvenom sajmu ove tematike u regiji.
U tu svrhu pripremili smo bogat i vrlo zanimljiv program. Tijekom sajma ćemo predstaviti i najaviti duhovna putovanja, seminare i evente kao i neke od naših suradnika.

Izdvajamo, gostovanje Victora Truviana koji će u petak 17.10. od 18 sati dijeliti Session of soul, a u nastavku vikenda 18.10. i 19.10. seminar Neuro reprogramiranje i Ja jesam.
U sklopu sajma organiziramo evente kroz koje pozivamo i potićemo pojedince i društvo na interakciju.

U kategoriji Ljudi i ideje, u subotu 18.10. od 16 sati predstavljanje projekta UBUNTU (Michael Tellinger) te dijalog oko pokretanja istog u Hrvatskoj te najavu putovanja u Afriku i volontiranje u Ubuntu zajednici.

U kategoriji Mali sabori, mala ministarstva predstavljanje određenih ministarsatva te modele uspješnog funkcioiranja "novog društva" i pojedinca. Mali sabori započet će dijalog u 16 sati. (ministarstva: zvuka, komunikacija, kreativnosti, školstva i poljoprivrede)

Priče s duhovnih putovanja i seminara, ujedno i najave za sljedeću godinu, održat će se u četvrtak 16.10. s početkom u 17 sati. (čitav set Telling the Tales putovanja: Peru, Azamona i Ayahuasca, piramide u Bosni, zašto suhi post, QE, Indija i Maha Khumba Mela, Irska i Engleska). Zamišljeno je kao neformalno druženje uz prikaz slika i osobne dojmove i iskustva osoba koje su bile na putovanjima i seminarima.

Više informacija kao i detaljan raspored potražite na našim internetskim stranicama:
www.talesofcroatia.com
Dobro nam došli i lako nas našli!
Vaš Tales tim

tales na mysticu