BESPLATNO UVODNO PREDAVANJE ŠAMANIZAM INKA ONLINE

Srijeda, 24.3.2021 u 19.00 sati predavanje će trajati oko sat do sat i po Putem Zoom-a

Mnogi od nas su fascinirani dalekim Peruom i drevnom civilizacijom Inka. Svima je poznato da je ta civilizacija nestala dolaskom španjolskih osvajača, ali ono što je manje je poznato da su neki od Inka pred najezdom španjolaca pobjegli na snježne vrhove Anda i tako sačuvali svoju tradiciju.

Ovi potomci Inka, danas poznati kao Q'ero indijanci, imaju bogatu duhovnu tradiciju koja se prenosila iz generacije u generaciju.

Q’ero su uglavnom živjeli u izolaciji od ostatka svijeta, sve do 1950 godine, kako bi se zaštitili od utjecaja kolonizatora i sačuvali svoju tradiciju.

Njihov izlazak iz izolacije je rezultat praćenja znakova i promjena u svijetu, koje su najavile Inke u svojim proročanstavima, te njihove uloge u tom proročanstvu.

Dok im se broj neprestalno smanjuje, njihovi proroci kažu da je došlo vrijeme da podijele svoju mudrosti kako bi pomogli drugima živjeti u harmoniji s jedni drugima i s Pachamamom, Majkom Zemljom.
Inicirana sam Inka svećenica ove drevne tradicije i učila sam direktno od Q’ero Majstora u Peru-u.
Kroz ovo predavanje upoznati ċete se s glavnim principima Inka šamanizma a želite li naučiti praktične energetske tehnike pridružite mi se na radionici Inicijacija u šamanizam Inka.

Sudjelovanje na predavanju je besplatno, uz obveznu prijavu putem e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. zbog ograničenog broja mjesta.

Sve prijavljene na besplatno uvodno predavanje kontaktirati ćemo za potvrdu dolaska 1-2 dana prije predavanja.

Mirela Vukman Neylan, Inka svećenica, učila je direktno od Q’ero majstora. Tijekom posljednjih 25 godina opsežno je studirala i radila sa šamanizmom iz različitih kultura i tradicija. Ona je terapeut kvantnog iscjeljivanja hipnozom (QHHT), šamanski praktičar, zvukoterapeut i iscjeljitelj.
www.heartmedicine.co.uk/hr

Facebook: https://www.facebook.com/heartmedicine.uk/


RADIONICA INKA ŠAMANIZMA | ONLINE
24. i. 25. 04. 2021. Inicijacija u Inka šamanizam – I stupanj




alternativni-oglasni-centar-2

 


Želite možda oglasiti svoju radionicu, tečaj, predavanje, proizvod ?
Za samo 140 kn po objavi možemo kvalitetno promovirati vašu vijest.
Pošaljite nam upit na mail 
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
 ili ispunite donji obrazac:
Više o našim mogućnostima možete vidjeti ovdje.