Besplatno ONLINE predavanje: Kako uspjeti?

Ok odlučili ste se uspjeti. I što sad?
Govorimo o bilo kojem području života. Uspjeh je stanje uma. Kako doći u to stanje uma?
USPJEH JE STANJE UMA

Na ovom predavanju obrazložit ćemo što blokira uspjeh, zašto neki ljudi uspiju tako lako, a neki se stalno muče i koje korake možete poduzeti kako biste promijenili “algoritam uspjeha” u vama i stali na kraj stalnim neuspjesima.
Ponavljamo, ovo se odnosi na BILO KOJE područje života.
NA PREDAVANJU ćemo izložiti uspješno korištenje tehnike Theta iscjeljivanje, kako bi se došlo u pozitivno stanje koje omogućava da rezultati vaših radnji uvijek (ili barem većinu vremena) budu uspješni.

HOLISTIČKI PRISTUP
holistički pristup

Vaš um nije samo vaš mozak. Vaš um je i vaše tijelo. Vaš um su i vaše emocije. Vaš um su i vaše misli. Vaš um se proteže i na duhovne svjetove – kako god ih vi zamišljali ili ih sebi objašnjavali.
Ako dio vašeg uma ne funkcionira ispravno, kad posegnete za uspjehom naletit ćete na rupu —— rupu u svom vlastitom umu.Nada Segvic i Sinisa BoskovicPREDAVANJE 03.05.2022.

U utorak 03.05.2022. od 18 do 20 sati održat ćemo edukativno predavanje! Pridužite nam se ONLINE na programu Zoom! Predavači će biti učitelji i praktičari Theta iscjeljivanja Siniša Bošković i Nada Šegvić. Oboje imaju titulu Master & Certificate of Science of ThetaHealing®, najveće priznanje u ThetaHealing® tehnici koje dodjeljuje THInK-a (Theta Healing Institute of Knowledge).

PRIJAVE
Obavezna je prijava preko donje prijavnice.
Prijavljeni će dobiti link za uključivanje u Zoom ODMAH nakon ispunjavanja prijavnice, u automatskom odgovoru na email koji ste upisali prilikom prijave.

 


Prijavnica za ONLINE predavanje KAKO USPJETI?