KAKO SE VRATITI U ORIGINALNO STANJE ZDRAVLJA I DUGOVJEČNOSTI

BESPLATNI MASTERCLASS

Ivan Bavčević Bava

Webinar - nedjelja 21.04.2024. u 19h

Mnoga suvremena istraživanja, kao i sveta znanja iscjelitelja i mudraca kroz tisućljeća, pokazuju da je naše tijelo stvoreno da se neprestano obnavlja i traje zdravo, energizirano i aktivno.

Gotovo svi sveti tekstovi potvrđuju jedno te isto, a to je da je Svemoguća Inteligencija stvorila ljude na svoju sliku i priliku, udišući dah savršenog zdravlja i vječnosti.

Negdje smo putem zaboravili svoju božansku prirodu, svoju neraskidivu vezu s Izvorom kreacije i svime stvorenim. Negdje smo putem povjerovali u kratkoročne neravnoteže i neprilike te ih pretvorili u svoje prirodno stanje bolesti i prolaznosti. 

Živjeti dugo ne znači živjeti dugo prikovan za krevet i u bolesti uz pomoć lijekova i aparata. Dugovječnost znači živjeti dugo u optimalnom stanju zdravlja i aktivnosti koja donosi zadovoljstvo i radost postojanja.

Kao i najčešće, prvi korak prema ostvarenju nečeg novog je svijest da je nešto drugo moguće. Svjesnost o nečemu mijenja naše uvjerenje o tome, a posljedično i naše shvaćanje te ponašanje. Kada smo svoja uvjerenja i ponašanja uskladili s novim razumijevanjem stvari, onda su i ishodi sigurno promijenjeni.

Ovim besplatnim Masterclass-om želim donijeti svijest o mogućnostima te razumijevanje načina razmišaljanja i ponašanja koja će dovesti do povratka u prirodno zdravo i dugovječno življenje. 

Gotovo su nam sva znanja i informacije dostupne, a također smo podareni desecima tehnika energetskog i tjelesnog rada koje dovode do resetiranja na originalne postavke.

Na ovom Masterclassu dobit ćete: 

1. Svijest o mogućnostima i postavkama koje ima ljudsko tijelo kako bi samo od sebe moglo živjeti dugo i zdravo.

2. Razumijevanje uvjerenja i ponašanja koja ograničavaju dugovječno zdravo življenje.

3. Objašnjenje navika i ponašanja koja omogućuju dugovječnost: Intermittent Fasting (naizmjenični post), san, vrsta prehrane i tipovi namirnica, tjelovježba, wellness aktivnosti, mentalno stanje

4. Osnove energetskog rada i disanja koje održava stanice u procesu obnavljanja i revitalizacije

5. Vođenu meditaciju otkrivanja ograničavajućih uvjerenja vezanih za zdravlje i dugovječnost te njihovo uklanjanje iz uma.

I doda Bog: "Evo, dajem vam sve bilje što se sjemeni, po svoj zemlji, i sva stabla plodonosna što u sebi nose svoje sjeme: neka vam budu za hranu.
- Knjiga Postanka 1:29

Pogledajte što su rekli sudionici prošlih programa:

O autoru programa

Ivan Bavčević Bava

Ivan Bavčević je učitelj svjesnosti, govornik i emocionalni terapeut koji ima svoje Škole svijesnosti i duhovnog majstorstva u Španjolskoj, Sloveniji i Hrvatskoj. Svoje programe izvodi izravno na španjolskom, engleskom i hrvatskom jeziku. Njegov glavni fokus je duhovno buđenje i oslobođenje. U mjestu Varkala na obali Indijskog oceana i Arapskog mora u državi Kerala ima duhovni centar i mjesto za susrete i odmor na plaži.

Proputovao je više od 650.000 kilometara na 4 kontinenta, održao više od 8.000 sati seminara i radionica s desecima tisuća sudionika. U svom radu koristi i vlastitu metodu DOP (dopusti, odpusti, prepusti) iscjeljivanja.

Njegova knjiga "Znanje je u tebi" tiskana je na četiri jezika u Hrvatskoj, Španjolskoj, Sloveniji i Sjedinjenim Američkim Državama.

Njegov nekonvencionalan način života odveo ga je iz gradića na hrvatskoj obali u posjet 40 zemalja na četiri kontinenta, diplomiranju na fakultetima u različitim zemljama, vođenju međunarodnih organizacija s desecima tisuća članova, vođenju nekoliko tvrtki i hotela, zbližavanju s nekim od najvećih duhovnih učitelja našeg vremena, kandidaturi za predsjednika Hrvatske, radu s nekim od najboljih umjetnika, plesača i glazbenika u kazalištima svijeta, otvaranju svojih škola za razvoj svijesti u 4 zemlje, i još mnogo više.

Osigurajte svoje mjesto!

Sudjelovanje je besplatno, ali je potrebna registracija kako biste dobili link za gledanje.

Želim prisustvovati besplatno

                                     ♦

                                     ♦

                                     ♦

♦ ________________________________________ ♦
Poklon svim našim čitateljicama i čitateljima....

zvučnik newsletter mali

 

Budite informirani na vrijeme o novim događanjima s Drumtidam stranice
UPIŠITE SE NA NAŠU NEWSLETTER LISTU :)
Ispunite donji obrazac i na mail će vam stići link s kojeg možete preuzeti poklon koji želite.

 
Hvala vam i uživajte :
Drumtidam