Access the Bars s Marom

Dragi čitatelji Drumtidama,
how did I get so lucky?

u siječnju prošle godine postala sam certificirani voditelj Bars radionice, tehnike Access Consciousnessa koja se izvodi jednostavnim polaganjem prstiju na 32 točke na glavi. Time energetski pomaže deprogramiranju, dehipnotiziranju ustaljenih programa, otpuštanju distraktivnih implanta pa time unapređuje i širi našu svjesnost. Osnivač tehnike je Gary Douglas.

Od upoznavanja tehnike do danas izučavala sam istraživala i promatrala promjene na sebi i na drugima za koje sam znala da koriste Barse i Access Consciousness. Putovala na radionice Access Consciousnessa, provodila dane s voditeljima i voditeljicama i nastojala osjetiti snagu tehnike.

Rezultat: odlučila sam podučavati tu izvanrednu tehniku koja donosi brze i duboke promjene o kojima sam se osvjedočila kod stotina ljudi koje sam srela na radionicama. Kako mogu biti što veći doprinos vama?

U nedjelju, 27. travnja 2014., u 10 sati biti će uvodno predavanje, otvoreno za sve koji se žele družiti više čuti o osnovama tehnike Access the Bars, a od 12 sati biti će radionica do 18 sati. Na radionici ćete dva puta razmijeniti Bars tehniku sa partnerom, dva puta primiti i dva puta pružiti. To vas osposobljava da samostalno pružate tremane i naplaćujete ;) i time doprinosite napretku vaši prijetelja i poznanika.....
Silno se radujem da vam mogu prenijeti ovu metodu koja odmara, opušta, obraduje i osvještava.

Da li vam je dosta pritiska, nezadovoljstva, konflikata, svakodnevnice?
Što ako je u vama već živa svaka promjena koju priželjkujete?

Dođite u nedjelju!
Ivana Perkovca 19, Harmica
Fini vlakić vozi sa Glavnog kolodvora, staje na brojnim stanicama, a vožnja traje 40ak min.

Možete se ovdje prijaviti:
https://www.facebook.com/events/753508204681860/