SLAVLJE ŽIVOTA - Vikend Program 23-25. 6. 2017.

Na otoku Krku u uvali Soline udruga Spirit iz Rijeke priprema još jedan od zanimljivih programa. Krajem lipnja imati ćete prilike prisustvovati kombinaciji raznih aktivnosti u dodiru s prirodom, ujedno i prošetati, okupati se, zabaviti. Ovogodišnji EcoActive festival je sav u duhu Slavlja Života stoga vas pozivamo da nam se pridružite na KRKU na ljekovitom blatu.

Vrijeme je da zaboravimo svoje osobne drame, stresove i nedaće i konačno otkrijemo svoj pravi potencijal, pronađemo mir i radost u sebi i počnemo slaviti Život.
Uz moćne zvukove Gonga i one nježne Tibetanskih zdjela, kroz ples i meditaciju, pošaljimo svijetu živi impuls sreće i ljubavi, uz glazbu i ritam osjetimo Život u sebi i dajmo našem tijelu poruku Života, uz glas koji nas vodi do otkrića našeg Istinskog Bića spoznajmo snagu i radost stvaranja te sve to smijehom pošaljimo u Svijet.

Pokrenimo lavinu dobre vibre i počnimo stvarati Novi Svijet!

Najzanimljivija među brojnim aktivnostima Festa biti će Pozdrav svijetu, poruka mira koju će glazbenom meditacijom i Gonganjem tik do mora, na 150 metara dugačkoj rivici na samom ljekovitom blatu poslati u svijet Jana i Den. S ljekovitog blata zvukom kroz more šaljemo svijetu poruku zdravlja, ljubavi i mira. More će prenijeti naš zvuk, naše vibre i kako more dodiruje cijeli svijet i izvor je života, u tim trenutcima biti ćemo spojeni sa cijelim svijetom u miru i slobodi.

Pridružite nam se! Cijeli trodnevni program je zamišljen na dobrovoljne donacije, uz podršku TZ Dobrinja. Ulaz je dobrovoljna donacija za pojedini program.

Za više informacija o destinaciji i smještaju možete posjetiti stranicu Turističke zajednice Dobrinja.

Više: https://www.spirit-ri.hr/

 

PROGRAM:

23.6. PETAK,
- 20h otvorenje (na Blatu)
"SOUNDS 4 LIFE" Plesna meditacija i
GONG za Ljubav i mir, u nama i oko nas! 

24.6. SUBOTA
- 20h 
"SOUNDS 4 LIFE" Plesna meditacija i
GONG za Ljubav i mir, u nama i oko nas! (2. dio)

i SUBOTA i NEDJELJA
jutarnji program 
(na plaži u Solinama, na travi) :
- 7.00h meditacija
- 7.45h joga smijeha
- 8.30h hatha joga

 

Nakon ovog vikenda, svaki vikend kroz ljeto (kad bude moguće) bit će postavljeni pojedinačni programi: yoga, gong-kupke, ples... ili neki drugi program koji je bio dio ovog vikenda. Za informacije o tome - pravovremeno zatražite Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. !