Unutarnje Buđenje – Povratak Istinskom Sebi

/Uvodno predavanje/
Cijeli život sam bila u potrazi za trajnim unutarnjim mirom, srećom, ljubavi i osjećajem ispunjenosti. U dubini duše znam da patnja i nemoć nisu naše prirodno stanje. Isto tako, u ogledalu primjećujemo starenje tijela, ali ne osjećamo godine. Pa, iako ste možda jedan ili jedna od onih koji su se pomirili s tim da je to život, želim Vam reći da trajni mir, sreća i ljubav postoje i da se nalaze u nama cijelo vrijeme, da su, za razliku od patnje i nemoći, snaga, moć i sloboda kreiranja vlastitog života naša prava priroda, da je u nama neograničeno polje potencijala koje samo čeka da ga otkrijemo i ostvarimo.

Jeste li ikad pomislili da naše tijelo stari samo zato što vjerujemo da je to normalan slijed događaja, da je i smrt samo jedan od izbora koji ste, svjesno ili nesvjesno, napravili?

Kako od žrtve sudbine postati slobodni kreator svog života, ovladati svojim mislima, emocijama i tijelom, kako postići savršeno zdravlje, vitalnost i dugovječnost...

Saznajte na uvodnom predavanju „Unutarnje Buđenje –Povratak Istinskom Sebi“ na kojem ću podijeliti svoja vlastita iskustva i otkriti vam tajne koje se kriju u svakome od nas.

Hermina Grbac


Rijeka, nedjelja 14.05.2017. u 17 sati, hotel Bonavia (trajanje cca 3h).
Zagreb, utorak, 16.5.2017. u 20h (trajanje oko 2h), kuća života, vlaška 83, ZGB
KRAS (otok Krk, Dom) četvrtak, 18.5.2017. od 19.30h (trajanje oko 2h)

Na ovodno predavanje je ulaz slobodan.

Dolaskom na predavanje ostvarujete 50% popusta na vikend radionicu „Unutarnje Buđenje 1“ koja će se održati vikend nakon predavanja od 19. do 21.05. u Rijeci.

Prijave i rezervacije putem web stranice

Što je Unutarnje Buđenje – Povratak Istinskom Sebi?

Unutarnje Buđenje je, s jedne strane, trenutna spoznaja Istinskog Sebe, a to je Čista Svijest, a s druge strane, proces usklađivanja svih segmenata svog Života sa novim Identitetom. Tako se krećemo od poistovjećivanja sebe sa tijelom ( Ja Svijest naizgled ograničena granicama uma i tijela ) do spoznaje i ostvarenja sebe kao jedine Stvarnosti tj., Ja Jesam jedino što postoji.

O programu

Pod istim nazivom postoji i program koji se sastoji od smjernica, znanja i prakse koje sam sakupila tijekom niza godina prolazeći kroz vlastito iskustvo Unutarnjeg Buđenja kao i prakticirajući i proučavajući razne alternativne tehnike, drevna učenja Istoka i nova otkrića kvantne fizike. Te smjernice i prakse ukazuju na odgovor na pitanje „ Tko sam Ja? „ i vode do trenutne spoznaje i iskustva Istinskog Identiteta te postepeno usklađivanje i ostvarenje istog. Kad kažem Istinski Identitet mislim na Jedan Jedini Stvarni božanski Identitet, jer ti i jesi sve što postoji, ti nisi dio cjeline niti se ne sastojiš od dijelova već si cjelina koja plešući ples Života izražava i spoznaje svoj puni potencijal. I ne samo da ova znanja ukazuju na pravu prirodu nego nude i objašnjenja, koja su prividno zaboravljena: o tome kako Svijet i Kreacija funkcioniraju, kako nastaju, kako od onoga koji stvara život postati onaj koji JEST Život, kako ostvariti svoju pravu prirodu - stanje trajne sreće, mira, zdravlja i ispunjenosti bez obzira na vanjske okolnosti.

Program se sastoji od predavanja, seminara, vođenih meditacija i plesa Bića, koji podupiru proces Unutarnjeg Buđenja i Ostvarenja.

 Što mi donosi i kako mi može ovo učenje pomoći?

Ovo učenje donosi direktnu spoznaju i iskustvo pravog identiteta. Zašto je ta spoznaja važna? Važna je jer otkrivanjem pravog identiteta, otkriva se i iluzija svijeta. Odjednom postoji svijest o tome kako je svijet vlastita kreacija i kako „žrtva sudbine“ ne postoji. Ta spoznaja i iskustvo omogućuju lakše sagledavanje svih uvjerenja, strahova, negativnih misli i emocija koji su godinama bili prepreka ostvarenju trajne sreće, mira i ljubavi. U konačnici si Biće svjesno svojih neograničenih mogućnosti da u potpunosti uživa u svojoj slobodi izražavanja sebe. Uz to postaješ i svjestan toga da su drugi ljudi, životinje kao i cijeli svijet, materijalni i nematerijalni, produžeci i slika tebe samoga. Rezultat te spoznaje je emotivna, mentalna i fizička ravnoteža, koja se odražava na zdravlje, odnose, materijalno stanje i bilo koje drugo obilje.

 

 Da li je za svakoga?

 Kako je Istina samo jedna i nalazi se u svima nama, ne postoje nikakve prepreke ka spoznaji te Istine i ostvarenju sebe, osim u slučaju kad sami u prepreke vjerujemo i sebe sprečavamo na tom putu.

 

Pitanja, informacije i prijave:

 Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili se želite prijaviti na neki od programa, slobodno mi se obratite putem mail-a na: info@spirit-ri.hr ili na hermina.grbac@gmail.com

TERMINI UVODNIH PREDAVANJA:

Rijeka, nedjelja 14.05.2017. u 17 sati, hotel Bonavia (trajanje cca 3h).
Zagreb, utorak, 16.5.2017. u 20h (trajanje oko 2h), Kuća života Vlaška 83, Zgb.
KRAS (otok Krk, Dom) četvrtak, 18.5. od 19.30h (trajanje oko 2h)

 

Radionica:
Rijeka 19-21. 5.2017. (klik za info)
Zagreb,27.-28.05.2017.  (klik za info)
Kras, (otok Krk) 2-4.06.2017. (klik za info)