Pronađite najpovoljnije dane u 2017.

Pronađite najpovoljnije dane u 2017.uz jednostavnu uporabu osobne "Procjene povoljnosti dana"

I dok čekamo 2017. godinu, prema jyotishu godinu velikih mogućnosti (više o tome pročitajte u jyotish analizi dolazeće 2017.), dobro je pripremiti se na nju na najbolji mogući način.

Početak novog godišnjeg ciklusa dobro je vriijeme za nove ideje, vizije i dobre planove. "Procjena povoljnosti dana" na osnovi jyotisha (indijske astrologije) nazmijenjivo je sredstvo za samostalno određivanje dobrih početaka i uspješnih dana. Naručite vlastitu individualiziranu skriptu s kalendarom za slijedećih 12 mjeseci!

Osobna procjena povoljnosti dana je vaš osobni kalendar za 2016. pomoću kojeg na relativno lagan način možete sami pronaći povoljne i nepovoljne dane, te se tako snalaziti u vremenu i dobro planirati.

Adrian P. Kezele izrađuje individualizirane kalendare procjene povoljnosti dana za zainteresirane. Osim samih izračuna, uz kalendar je priložena i skripta pomoću koje možete sami tumačiti izračune i tražiti povoljne dane za željene aktivnosti.

Za više detalja, pročitajte članak "Kako izabrati dobar dan".

Svakako pogledajte i odličan video klikom na donju sliku!

Share
Tweet
Forward
+1
Pin
 
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Cijena individualizirane "Procjene povoljnosti dana" s kalendarom za godinu dana je 365 kn (48 eura), a za svaku sljedeću godinu kao i za one koji su ju naručivali prethodnih godina je 250 kn (33 eura). Naručitelji iz Hrvatske mogu platiti na žiro račun, a narudžbe iz inozemstva (ali i iz Hrvatske ako vam tako više odgovara) moguće je platiti PayPalom.
Zatražite svoju procjenu povoljnosti dana klikom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..