BUDI DOBRO - vođena meditacija

BUDI DOBRO!
je potpuno besplatna, ads-free aplikacija koja vam daruje program od četiri snimke vođenih meditacija opuštanja na hrvatskom jeziku, namjenjen svim osobama koje se se žele opustiti i osjećati dobro. Uz njih , u aplikaciji ćete naći i glazbu za opuštanje, kao i snimku Morskih Orgulja.

Kroz opuštajuće meditacije će vas voditi ugodan glas autorice ovog programa, popraćenim laganom glazbom klavira.

Preporuka je slušati jednu vođenu meditaciju na dan, po redu kako dolaze, što znači da za BUDI DOBRO program treba izdvojiti samo malo više od desetak minuta dnevno, a dobrobiti redovitog opuštanja mogu biti velike. Dodatne informacije o načinu korištenja snimki, kao i o dobrobitima opuštanja nalaze se u tekstovima uključenim u aplikaciju, i u samim snimkama.

Vođene meditacije su posebno pripremljene i snimljene samo za ovu aplikaciju, a vama su predane od srca i sa najboljom namjerom da vam podare mir i opuštenost.

Ako želite i vi pridonijeti da ovaj i svi sljedeći BUDI DOBRO programi dođu do što većeg broja ljudi, pridružite nam se!

OPUŠTANJE JE DOBRO!

Snimke BUDI DOBRO su osmišljene tako da ugodno smire vaše tijelo i um, te da uz njih postanete opušteni, bez obzira na vaše misli i emocije.

Možete ih slušati u bilo kojem dijelu dana. Ako će to biti ujutro, pomoći će vam da u novi dan krenete svježi i odmorni, puni pozitivne energije. Ako ćete ih pak slušati prije spavanja, pomoći će vam da lako utonete u mirne snove.

Opuštanje je prepuštanje miru tijelom i umom, bez napora i truda da silom osjetimo neke senzacije ili da potpuno izbrišemo misli. Izgleda jednostavno, no ponekad nam treba vremena da ga uvježbamo. No jednom kada njime ovladamo naše tijelo i um, i uz njih sva područja našeg života počinju doživljavati pozitivne promjene.

Ovdje su samo neke od zabilježenih i mogućih promjena:

+Kada smo opušteni skloniji smo biti optimistični

+Kada smo opušteni jedemo manje

+Kada smo opušteni radije biramo zdravu hranu

+Kada smo opušteni osjećamo se zdravije

+Kada smo opušteni otvoreniji smo prema novim mogućnostima i idejama

+Kada smo opušteni lakše se nosimo sa svim neugodama u životu

+Kada smo opušteni kreativniji smo

+Kada smo opušteni radni učinak nam je bolji i kvalitetniji

+Kada smo opušteni sretniji smo

+Kada smo opušteni komunikativniji smo i ljudi više vole biti u našem društvu

+Kada smo opušteni stvaramo bolje odnose sa drugim ljudima

+Kada smo opušteni bolje se zabavljamo

+Kada smo opušteni osjećamo se dobro

+Redovitost je važna, bolje je prepustiti se opuštanju svaki dan po desetak minuta, nego jednom tjedno na sat vremena.

Opuštanje je čarolija koja otvara vrata prirodnoj mudrosti našeg tijela i uma, koji najbolje znaju što nam u nekom trenutku odgovara.

SVE DOBRE STVARI

Upišite se ovdje na naš newsletter listu: