ISKORISTITE MOĆ PRIRODE I OSJEĆAJTE SE BOLJE

100% ČISTI STABILIZIRANI ALOE VERA GEL – bez alkohola, aloina i njegovih derivata
Kompanija Forever Living Products u izvornom stanju nudi sok čudesne Aloe vere, u obliku u kojem već stoljećima pomaže očuvanju zdravlja, prevenciji zdravstvenih teškoća i njihovom ublažavanju.
Kompanija Forever Living Products ima 4 VRSTE napitka od ALOE VERE

Aloe-Vera-Gel1. Aloe Vera Gel ako se pije kao napitak (oralna uporaba), djeluje dobrotvorno na mnogobrojne funkcije organizma: jača imunološki sustav, smanjuje upale, uništava viruse, bakterije, gljivice, parazite, ličinke i spore, detoksicira organizam, potiče metabolizam i djelovanje svih organa: jetre, žuči, bubrega, srca, probavnog i živčanog sustava, kože, očiju, pomaže kod odvikavanja od pušenja, alkohola i opojnih droga. Kod lokalne uporabe u obliku krema, sprejeva i kapljica, idealno je sredstvo za: njegu kože, alergije, cijeljenje rana i opeklina, zaustavljanje krvarenja iz rana, kod bolova u zglobovima i mišićima, za njegu zubi i usne šupljine (upala desni, paradentoza, afte), njegu i bolesti očiju (konjunktivitis, mrena...).
Kompanija Forever Living Products najnovijim tehnološkim postupcima fizički razdvajaju vanjsku koru lista biljke od unutarnjeg dijela koji sadržava gel odličnog višenamjenskog djelovanja. Stoga proizvod ne sadrži aloin niti njegove derivate. Mogu ga koristiti male bebe, trudnice, dijabetičari....svi bez štetnih nus pojava.

KAKO DJELUJE Aloe vere GEL?
Potiče probavu, neutralizira povišenu želučanu kiselinu. Regulira djelovanje gastrointestinalnih simbiotićnih bakterija, smanjuje gljivice, normalizira pH stolice, pomaže kod iritabilnog crijevnog sindroma, kolitisa, proljeva i zatvorenosti. Prodire kroz stjenku probavnog trakta, ispire štetne bakterije i čisti crijevne resice od naslaga. Na taj način smanjuje upale i povećava apsorpciju hranjivih tvari.

aloa-berry-nectar
2. Aloe Berry Nectar
sadrži sve sastojke kao i Aloe vera Gel uz dodatno blagotvorno djelovanje brusnice i jabuke. Osim odličnog djelovanja na urinarni trakt, brusnice sadrže veliku količinu vitamina C, kao i pikogenola – snažnog antioksidansa koji je djelotvoran u očuvanju kolagena. Jabučni sok sadrži vitamine A, C, te kalij i pektin.
Preporuča se djeci (pomaže kod imuniteta) i trudnicama (loša krvna slika). U slučaju bronhijalnih oboljenja Berry Nectar uveliko ublažava kašalj i pomaže izbacivanje sekreta, snižava temperaturu i povećava energiju i apetit.

 

 


forever-freedom3. Forever Freedom
najnoviji napitak s okusom naranče, dodatkom fruktoze i hondroprotektiva: glucosamin sulfata (GS), chondroitin sulfata (CS) i methyl sulfonyl methana (MSM) rješenje je za razne oblike bolesti i oštećenja zglobova, kostiju i općenito skeleta. Vraća slobodu kretanja osobama koje pate od išijasa, lumbaga, raznih oštećenja zglobova ili kralježnice, degenerativnih promjena na zglobovima, ali u kombinaciji s Nature Min mineralnim tabletama odlična je prevencija osteoporoze, ubrzava zarašćivanje lomova kostiju, kidanja tetiva i mišića.

Forever-Aloe-Bits-N--Peaches4. Forever Aloe Bits N Peaches – čisti hranjivi komadići Aloe Vere sjedinjeni s okusom na suncu dozrelih bresaka. Idealno piće za djecu i trudnice. Aloe vitaminskom koktelu dodan je karatenoid, a koji je nužan za održavanje stanja imunološkog sustava. U ljekovitom djelovanju nema razlike od Gela i Berry Nectara sastojke kao i Aloe vera Gel! . Razlika je samo u okusu. Namijenjen je najmlađima.

 

 

 

 Forever Living
odano vam pruža samo najbolje proizvode. Pri tome ne mislimo samo na učinkovitost proizvoda. Pridržavamo se najviših standarda te aktivno tražimo vanjske certifikate kako bismo vam to i dokazali.

Potražite slijedeće certifikate na našim proizvodima: Međunarodni znanstveni savjet za alou (International Aloe Science Council), PETA Cruelty Free, Islamic Seal of Approval, Kosher, Halal.

logaci-forever

Sve odgovore i savjete o Aloe veri i proizvodima
Saznajte na brz i jednostavan način: