TEČAJ čitanja lica

Tečaj čitanja lica oslanja se na znanje kineske metafizike, gdje je čitanje lica samo jedan dio velikog i kompleksnog znanja. Tijekom 5.000 godina Kinezi su razvili i razradili ovu vještinu i znanje do savšrenstva i razradili svaki detalj.
Čitanjem lica moguće je pročitati karakter, prirodu i narav osobe. Osim toga pojedini dijelovi lica pokrivaju i određena područja života npr. Obitelj, prijatelji, karijera, partnerski odnosi i dr.

Navedeni tečaj lica razrađuje osnove čitanja lica, upoznaje polaznike sa osnovama teorije pet elemenata i oblika lica na temelju pet elemenata.

Program se je sastavljen na slijedeći način:

Na početku se polaznike upoznaje s čitanjem lica i koje su dobrobtii koje nam ovo znanje pruža, uči se teoriju pet elemenata po kineskoj metafizici, jer je to osnova na kojoj će se dalje raditi čitanje lica.

Nakon toga uči se o pet osnovnih oblika lica, koji se povezuju s pojedinim elementima i na temelju toga se izvode karakter, osobine, sklonosti, kao i pozitivne ili negativne strane, pojedinog karaktera i prirode osobe, a koja se povezuje sa jednim od pet elemnata.
Na temelju toga mougće je saznati i kakve odnose gradi osoba i općenito kako se odnosi prema društvu, drugim ljudima, obitelj itd.

Iza toga slijedi i upoznavanje sa oblicima pojedinih dijelova lica i to čela, uha, nosa, očiju, brade, usta. Svaki od ovih dijelova ima posebne oblike i govori o nekom području života i u odnosu sa oblikom lica, može neke stvari ublažavati ili pojačati, ovisno o tome o čem se radi, Npr. ako osoba koja ima lice elementa vode i ima jako istaknute i razvijene usne (koje su također element vode) tada se može raditi o osobi na koju se ne možete baš jako osloniti jer ne nestalna (baš kao i voda).

Na kraju će se za svakog polaznika izračunati osobni ba gua broj prema feng shuiu i na temelju toga odrediti koja strana svijeta u životnom prostoru je za obitelj, obilje, ljubavne odnose, karijeru i dr.

Osim toga izračunat će se za godinu dana za svaki mjesec, je li pojedini mjesec razdoblje stagnacije, uzleta, mirovanja ili je potpouno nepovoljan,

Na kraju polaznici dobivaju certifikat o završenom tečaju.

Tečaj započinje u subotu 25.04.2015. godine u 16.00-18.00 sati, traje ukupno tri vikenda za redom. Polaznici dobivaju priručnik iz kojeg mogu učiti, a gdje će i sami bilježiti i vježbati. Na kraju tečaja dobivaju certifikat o završenom tečaju.

Dobrobiti i koristi:

Tečaj čitanja lica omogućuje polaznicima po završetku da stečenim znanjem prepoznaju osnovne karakteristike neke osobe. Na ovaj nači u kratkom vremenu moguće je saznati stvari, za koje bi inače trebalo puno vremena, a ujedno je moguće preskočiti neugodna i razočaravajuća iskustva.

Ovo znanje jednako je korisno i dobrodošlo profesionalcima, koji se bave ljudima, kao i osobama u svakodnevnom životu.

Stečeno znanje može se odmah primijeniti i ujedno pruža polaznicima učenje uz zabavu. Osim toga ovo znanje moguće je vježbati u svakom trenutku i svakoj situaciji, u tramvaju, dok čekate red u banci, na poslu, na poslovnom sastanku, pri odabiru novih zaposlenika, mogućnosti su brojne.

Cijena tečaja je 1.200 kn, a plaćanje je moguće na 2-3 rate do početka tečaja, 25.04.2015. godine. Prijave se zaprimaju do zaključno 10.04.2015, budući da je potrebno pripremiti materijale za polaznike.

Za sva dodatna pitanja i informacije stojimo na raspolaganju.

Prijave na mob. 095/536-58-71 ili e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

link na web stranicu sa dodatnim informacijama o tečaj čitanja lica:

Srdačan pozdrav
Daniel Ivančević
ENERGY CLUB - 5D

Upišite se ovdje na naš newsletter listu: