THETAHEALING® ILI THETA ISCJELJIVANJE SA SUNČICOM KUŽILEK-PISTOTNIK

Eto, prezimili smo i preživjeli još jednu zimu. Dolazi proljeće i volja za promjenom raste. Kako bi bilo da istražite što je sve moguće promijeniti i nadrasti ovoga proljeća?

Kako bi bilo da iskusite izuzetno moćni način osobnog rasta, samopomoći i iscjeljivanja - Thetahealing®?

Želite li više lakoće, više svijesti, radosti i veselja, a manje stresa, opsjedajućih misli, nelagode, strahova, depresije, osjećaja bespomoćnosti? Kako bi bilo da posegnete za Thetahealingom®?

Znanstveno je dokazano kako se programi i vjerovanja podsvijesti očituju u našoj svakodnevnici i iz prikrajka upravljaju mnogim našim postupcima. Ako uzmemo u obzir da je samo desetak posto našeg mozga uključen u svjesno mišljenje, jasno je koliko onih prestalih osamdesetak posto utječe na naše ponašanje, razmišljanje, stres – ne stres, emocije...

Ulaskom u Theta moždane valove direktno se „uključujemo" upravo u taj veliki spremnik vjerovanja, pohranjenih traumi, drama i programa. Thetahealing® je suvremeni i brzi način promjene ustaljenih obrazaca ponašanja. Na tečajevima ćete naučiti o samoj tehnici, o temeljima naše stvarnosti, što i na koji način nas pokreće, i što je najvažnije, kako to promijeniti. Naravno, ako nam se ne sviđa.

Na tretmanima ćete uz vodstvo iskusne praktičarke, učiteljice i majstorice Thetahealing®-a (Certificate of Science) imati priliku osvijestiti, promijeniti i zauvijek se riješiti starih vjerovanja, od kojih mnoga nisu niti vaša, već ste ih „pokupili" od predaka, roditelja, učitelja, medija.... Ali još uvijek „čuče" dobro pohranjena u Vašoj podsvijesti, kao i traumi i zapamćenih, ali potisnutih drama od djetinjstva (i prije toga) što vam sve otežava svakodnevnicu.

Osim tretmana postoje i seminari (dvodnevni do onih koji traju tri tjedna) na kojima možete sami naučiti kako se služiti alatima i modalitetom, a onda biti od pomoći sebi i svima oko sebe!

Više na: www.ThetaZagreb.com, www.facebook.com/vanokvira.zagreb, www.facebook.com/suncica.kuzilek.pistotnik , www.mojkvart.hr/vanokvira

RASPORED SEMINARA ThetaHealing® PROLJEĆE – LJETO 2015.

Kopaj dublje, 21.- 22.03., 10,00 - 17,00
Igra života, 27.- 29.03., 10,00 - 17,00
Odnosi sa svijetom, 08.-13.04. (vrijeme po dogovoru)
Obiteljske veze, 18.-19.04, 10,00-17,00
Manifestiranje i izobilje, 16.-17.05. , 10,00-17,00
Rad s biljkama, 01. 05., rad u prirodi - Mrežnica
Rad sa životinjama, 02.-03.05, rad u prirodi - Mrežnica
DNK osnovni, 24.-26.04., petak od 17,00, subota i nedjelja od 10,00
DNK napredni, 08.-10.05. , 10,00 – 17,00
Intuitivna anatomija, 20.06.-10.07.
Nivoi postojanja, 17.07.- 19.07

ODLUČITE SE ZA PROMJENU, ZA SEBE, ZA SVIJEST I DOĐITE NA PROBNI TRETMAN! (Do 15.04. samo 100 kn) ili DOĐITE NA TEČAJ I SAMI KREIRAJTE SVOJU PROMJENU, A UZ TO BUDITE DOPRINOS I DRUGIMA!

Prijave (molim navesti ime, prezime, broj tel. i mail za kontakt) i dodatne informacije preko web stranice www.ThetaZagreb.com ILI na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Radi se u malim grupama i u ugodnoj atmosferi.

Rekli su o tečajevima:

„Došla sam na seminar prestrašena i puna predrasuda. Kako je seminar odmicao, sloj po sloj nepotrebnih vjerovanja, trauma, programa je odlazio jednom zauvijek. Sunčica nam je dala puno puno više nego sam mogla i očekivati, veliko joj hvala na hrabrosti i strpljenju. Seminar bih preporučila svakome tko želi početi sam kreirati svoju budućnost, naravno u suradnji sa Stvoriteljem koji nam uvijek čuva leđa. Moram priznati da nešto tako intenzivno i duboko još nisam prošla i doživjela. Hvala i puse."
Ana Plazonić

„Tečaj „Kopaj dublje" bih preporučila svim Theta praktičarima. Bez obzira koliko dugo radili ovu tehniku, treba imati na umu da se ona razvija i kroz razvoj se u tečajeve unose promjene i novine. Radim Thetu već 7 godina i jedva sam dočekala ovaj tečaj. Zahvalna sam Sunčici kao učitelju koji me uvijek provede kroz svoj tečaj tako da u meni probudi početnički žar i strast za tehnikom i želju za radom. Bez obzira koliko ste dugo u Theta iscjeljivanju, na ovom tečaju ćete doći do novih spoznaja o kopanju i o lakoći primjene tok izuzetno važnog alata Theta iscjeljivanja. Sunčice hvala ti što si još jednom premašila moja očekivanja, a ruku na srce, ona nikada nisu mala."
N.A.

„Hvala dragoj učiteljici za čarobna znanja u predivnoj prirodi na slapovima Mrežnice. Ako zamislimo raj na zemlji, to je upravo ovde. Bilo je lako biti u svesti 7. nivoa postojanja u spoju s vodom smaragdno zelene boje i biljkama najrazličitijih vrsta vođeni od divne i tople duše, naše Sunčice. Hvala za ljubav, saosećajnost i gostoprimstvo, s radošću,"
Ljilja

„Iako i sama theta učitelj sa petnaestak održanih seminara iza sebe i praksom na koju sam ponosna, moram reći da je ovo najdublji , najintenzivniji i najneobičniji seminar na kome sam bila. Zahvalna sam Stvoritelju što mi je otvorio put za seminar na koji sam čekala dve godine i što je posložio da mi učitelj bude široka , puna ljubavi Duša , Sunčica Kužilek čije ime znači Svest koja Zna Lek. U prelepom ambijentu, podržana moćnim Duhovima prirode, Ona koja Zna me nenametljivo i odlučno vodila kroz lavirinte dogadjaja i verovanja mojih predaka, loze, razotkrivala najdublje delove mog bića. Oslobađala od okova koji su me stezali a za koje nisam znala odakle dolaze. Zahvalna sam što sam imala učitelja kraj kojeg sam se osećala beskrajno važnom i koja je bila Odlučna da me poduči i isceli u isto vreme. Zahvalna sam što je svakom svojom reći i gestom pokazivala da je tu zbog mene. Zahvalna sam i sebi sto sam zaslužila Učitelja kao što je Ona koja Zna. Znam da su joj zahvalni i svi moji preci. Hvala Sunčici i njenim pomagaćima Duhovima prirode, reke i šume, hvala Andjelima Diti i Bei. Hvala za ljubav , za hrabrost i prijateljstvo!"
Tamara Drincic