Zašto se moje dijete tako ponaša ?!?

Uvodno predavanje „Zašto se moje dijete tako ponaša ?!?"
ZAGREB – 25.03. srijeda; RIJEKA – 27.03 petak
Pozivamo vas na predavanje Tomislava Kuljiša o na kojem će biti riječi o zahtjevnim situacijama u roditeljstvu koje svi roditelji neminovno prolaze.

Kroz ovo predavanje dobit ćete odgovore na mnoga pitanja vezana uz: nespavanje djeteta, što kada ne sluša, prkosi, govori neću, baca se na pod i dere. Što kada se ne žele odvojiti od mame, kada ne mogu dijeliti i sebična su, kada su nestrpljiva i zahtjevna. Na ova i još mnoga pitanja naći ćemo odgovore, te vas upoznati principima roditeljstva koji njeguju povezanost i povjerenje roditelja i djeteta, olakšava roditeljstvo i omogućava cjeloviti psiho-emotivni i intelektualni razvoj djeteta.

Predavanje je ujedno i uvod u novi ciklus programa „Roditeljstvo i rani razvoj" koji počinje u Zagrebu (18-20-30 h) i Rijeci (18.30-21h)
Prijavom na predavanje (kotizacija 100kn) dobivate besplatno i video seminar „Zašto su prve godine djeteta najvažnije?" (2,5 sata)

Više o uvodnom predavanju i upisu u Zagrebu i Rijeci, te o samom programu Roditeljstvo i rani razvoj http://prirodnoroditeljstvo.com/uvodno-predavanje-zasto-se.../

Sve informacije i upiti na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na 0919255455 Jane Kramar



Upišite se ovdje na naš newsletter listu: