Knjiga Znanja u Zadru

Uvodno predavanje o KNJIZI ZNANJA održat će se u Zadru, 12.6.2015. god, u Gradskoj knjižnici Zadar, ulica Stjepana Radića 11, sa početkom u 18 sati.
Ulaz slobodan. Predavač Silva Mezić.

KNJIGA ZNANJA JE KNJIGA DAROVANA ČOVJEČANSTVU DA BI MU POMOGLA U EVOLUCIJI.

Sve što je stvoreno, bilo živo ili ne, mijenja se i razvija, i nikada ne može ostati isto. Sve što postoji, kreće u evoluciju i tu je radi razvoja, kojem nema kraja. Utjelovili smo se na Zemlji koja za sve nas predstavlja školu, u kojoj smo izloženi mnogim izazovima i gdje prolazimo najrazličitije ispite. Usvajanjem znanja iz brojnih lekcija, mijenjamo svoju spoznaju i tako širimo svoju svijest. Trenutak u kojem živimo osobit je, jer se upravo sada, od Ljudskog Bića, od svakog od nas ponaosob, kao i planetarno, od cijelog čovječanstva očekuje da prijeđemo iz zemaljske u univerzumsku, odnosno kozmičku svijest.

To znači da najprije moramo ostvariti ispunjenje energijama zemaljske to jest religijske dimenzije (Alfa), pa onda otvoriti svoj um za nove informacije koje nam dolaze iz jedne nove, dosad nepoznate – univerzumske dimenzije (Omega).

Taj se skok koji naša svijest treba moći izvesti naziva Uskrsnuće. Da bismo to mogli učiniti, dana nam je Knjiga Znanja koja nam prenosi i znanje i energiju neophodne za nastavak evolucije.


http://www.knjigaznanja.com.hr/home/