Život-smrt-život

Razumijevanje umiranja i smrti nije samo priprema za neizbježno iskustvo koje nas očekuje, nego i iznimno snažan duhovni postupak kojim uklanjamo mnoštvo iluzija, sada i ovdje, u trenutku u kojem se nalazimo. Radi se o znanju kojeg bi svaki čovjek morao imati, PRIJE nego bude prisiljen suočiti se s odlaskom iz ovog života. Dakle, radi se o nečemu što je neophodno i vama.

Zbog rada na drugim projektima, nekoliko godina nisam održavao radionice Život-smrt-život. Ove jeseni je situacija slična, ali ipak postoji mogućnost da se radionica održi krajem desetog mjeseca. Naizgled je rano govoriti o tome uoči ljeta. Međutim, volio bih vašu malu pomoć oko odluke glede organizacije takve radionice.

Molio bih sve vas koji ste se javljali tokom prošlih godina i pitali kada će biti Život-smrt-život radionica, da napravite predprijavu za nju (klik na zeleni tekstić na dnu ). Predprijava vas ne obavezuje (prave prijave će biti sredinom devetog mjeseca), ali će nama poslužiti za orjentaciju glede broja ljudi i mjesta održavanja, a vama kao početna informacija za planiranje vremena.

Osnovne informacije o radionici Život-smrt-život

Tema: razumijevanje umiranja i smrti (kako je prikazano i opisano u istoimenoj knjizi Život-smrt-život)

Način rada i sadržaj: predavanja, praktični radi u grupama, vježbe i objašnjenja, inicijacijski trosatni proces iskustva "umiranja"

Mjesto: najvjerojatnije, resort Novi u Novom Vinodolskom

Vrijeme: vikend 30.10 - 01.11.2015.

Cijena: predviđeno oko 230 eura (to je ukupna cijena, dva puna pansiona i sama radionica)

Podijelite ovaj mail s prijateljima i pokušajte ih inspirirati za preprijavu, tako da imamo što točnije podatke o stvarnom interesu.

Srdačno,
Adrian

KLIK ZA PREDPRIJAVU - RADIONICA ŽIVOT-SMRT-ŽIVOT