Drevne tehnologije i budućnost čovječanstva

Serija predavanja vodećih međunarodnih, neovisnih znanstvenika:
dr. Semir Osmanagić, Kalus Dona, Valerij Uvarov, Michael Tellinger, - "Drevne tehnologije i budućnost čovječanstva"

Predavači i teme

1. Valery Uvarov, St. Petersburg, Rusija
Voditelj Odjela za NLO istraživanja, paleontologiju i paleotehnologiju pri ruskoj akademiji nacionalne sigurnosti u St. Petersburgu. Više od dvadeset i dvije godine profesionalne karijere posvetio je proučavanju baštine drevnih civilizacija. Uvarov je autor brojnih publikacija o NLO-ima, egipatskoj civilizaciji i ezoteriji. Inicijator je i sudionik brojnih ekspedicija od Indije, Egipta, Meksika, Kambodže, Indonezije, Kine i drugih zemalja, u potrazi za materijalnim dokazima drevnih znanja. Također je jedan od najvažnijih graditelja novih piramida, u St. Petersburgu, Moskvi i sibirskom Tomsku, u koje je investirano više od milijun dolara.

Tema: Ruske piramide
Uloga piramida prije i sada
 Naše porijeklo
 Vanzemaljci koji dolaze i odlaze
 Tko kontrolira sunčev sustav
 Otkriće Hiperboreje i mogući poremećaji

2. Michael Tellinger, Johannesburg, Južna Afrika
Pisac, znanstvenik, istraživač i osnivač Ubuntu oslobodilačkog pokreta. Njegova prva knjiga „Božja robovska vrsta" (2005.) rezultat je studije 25-godišnjeg rada Zecharia Sitchina, koji je navodno preveo drevne Sumerske glinene pločice, iznijevši teoriju o ranom stvaranju čovjeka od Anunnaka ili „onih koji su s nebesa došli na Zemlju. Tellinger također često objavljuje članke o toj temi putem svoje web stranice. Osim ove Tellinger je napisao još jednu knjigu „Ubuntu" koja je prevedena i na hrvatski jezik (izdavač Teledisk) u kojoj iznosi model za društvo bez novaca. Upravo to je Tellingera gurnulo i u političke vode a njegove ideje i djelovanje uzburkalo svjetsku javnost. Ubuntu pokreti i modeli zaživjeli su u raznim dijelovima svijeta.

Tema: Megalitni krugovi i besplatna energija
♦ Megalitni krugovi u Južnoj Africi
♦ Ubuntu Contributionism – nova društvena paradigma – za društvo bez novaca. Kako Ubuntu funkcionira u Južnoj Africi i mogući modeli

3. Semir Osmanagić, Visoko - Bosna i Hercegovina / Houston, SAD
Autor, istraživač i profesor, dr. Semir Osmanagić rođen je u Bosni i Hercegovini, a živi i radi u Houstonu (SAD). Osmanagić je 2005. otkrio drevni piramidalni kompleks u Visokom (BiH) koji se sastoji od pet kolosalnih kamenih građevina u obliku piramida te prateće mreže prapovijesnih podzemnih tunela. Osnivač je neprofitne organizacije „Arheološki park: Bosanska piramida Sunca" koja upravlja iskapanjima, arheološkim opservacijama, geološkim, geomehaničkim, geofizičkim, geokemijskim i drugim analizama. Predaje na Američkom sveučilištu u Bosni i Hercegovini kao profesor antropologije, s posebnim osvrtom na prapovijesne megalitne fenomene na tlu BiH.

Tema: Energija piramida
♦ Rezultati istraživanja koji potvrđuju postojanje piramida u Visokom
♦ Sveta geometrija u dolini piramida
♦ Postojanje pet energetskih fenomena na vrhu Piramide Sunca i podzemnom labirintu Ravne

4. Klaus Dona, Beč, Austrija
Neovisni austrijski izdavač arheoloških artefakata koji je rad posvetio otkričima različitih misterija i fenomena iz prošlosti. U suradnji s Reinhardom Habeckom i Karlom Schmeisserom objavio je nekoliko tekstova posvećenih neriješenim zagonetkama ljudske prošlosti. Godinama je predano istraživao misteriozne iskopine i otkrića. Smatra da može dokazati postojanje drevne globalne civilizacije koja je izgradila između ostalog i prve piramide.

Tema: Neobjašnjeni artefakti prošlosti
♦ Skrivena povijest ljudske vrste
♦ Projekti Camelot i Avalon
♦ Sve što smo naučili o svjetskoj povijesti nije potpuno točno

Datum: 20.09.2015., 10-20 sati
Lokacija: Opatija, sportska dvorana Marino Cvetković
Cijena ulaznice: 150 kn do 31.08. / 200 kn od 01.09.

Za detalje i prijavu javite se na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Prijavite se na naš program Mistika doline piramida, s posjetom nalazištu u Visokom, više detalja OVDJE.