RETREAT U GORSKOM KOTARU!! 19.09.2015

U inspiraciji nadolazećeg ciklusa, odlučili smo organizirati Retreat dobrodošlice kao podršku i potporu ulaska u nova iskustva i izazove koji su pred nama.

Transformirat ćete užurbanost u mir, strahove u izazov, otvoriti unutarnja čula povezujući se sa sobom i duhom prirode.
Otvorimo se energetskoj podršci prirode i razmjeni znanja koja će nam dati novu snagu za unutarnju transformaciju te nas podići u visoke titraje radosti i zadovoljstva koje ćemo ponijeti sa sobom u svoju svakodnevnicu kao novi resurs.

Očekuje Vas prekrasna kuća u prirodi okružena crnogoričnim drvećem pa ponesite vreće za spavanje i prostirke jer ćemo zvučnu kupku i meditaciju raditi vani ako je lijepo.

CIJENA: 500 kn s uključenim obrokom
LOKACIJA: Plan puta dobivate po prijavi!
PRIJAVE: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. (098 519 674),
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.(0951983078),
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. (0913382866)

INDIVIDUALNI TRETMANI (nisu uključeni u cijenu, naručujete se prije dolaska):

SHIATSU TRETMANI I BACHOVE KAPI
Shiatsu tretmani na duhovnoj razinu predstavljaju spajanje istoka i zapada i to kroz svjesnost dodira i znatiželju novog susreta i fizičkog kontakta kroz filozofiju Matsunage. Bachove kapi neće vas ostaviti na cijedilu kada vas programi emotivnih oluja zavrte i iscrpljuju snagu. Vjerujte dr. Bach u njegovom znanju i pristupu prirodi koji obuhvaća cjelovitost lroz duboku ljubav i poštovanje prema životu kao čaroliji.

THETA HEALING
Često se pitamo zašto nam se kroz život vraćaju stari obrasci tuge, neuspjeha, loših partnerskih odnosa, gubitak novaca, i ma koliko se trudili promjeniti kvalitetu života, proces je često dugotrajan, gotovo i nemoguć. Odgovor leži u uvjerenjima pohranjenim u našoj podsvjesti koji oblikuju naš život. Theta healing tehnika nam omogućuje na brzi i učinkoviti način otpustiti stare programe i obrasce koji ograničavaju naš napredak te nas dovodi u emotivnu i mentalnu ravnotežu u kojoj uistinu postajemo kreatori vlastitog života.

PETER HESS ZVUČNA MASAŽA
Drevna tehnika rada s tibetanskim zdjelama u rukama njemačkog fizičara Petera Hessa dobiva jednu sasvim novu - znanstvenu dimenziju i postaje registrirana metoda komplementarne medicine u Njemačkoj te se pacijenti upućuju na takav tretman i kod liječnika opće prakse.
Pri prvom dolasku, terapeut i klijent u zajedničkom razgovoru ispunjavaju upitnik o početnom stanju i željenom cilju terapije te se količina i oblik tretmana određuju prema trenutnim potrebama.
Nježne vibracije zdjela koje se polažu na odjeveno tijelo klijenta uvode ga u duboko stanje opuštanja i djeluju na fizičkoj, mentalnoj i emotivnoj razini. Njihov blag i skladan zvuk apsorbira se u tijelo, otkucaji srca se usporavaju i osoba ulazi u stanje duboke opuštenosti. To je stanje svjesnosti svega, misli, dodira, okoline, no u isto vrijeme ostaje sposobnost promatranja tijela, onog što mu se događa, što osjeća. Svaka stanica tijela vibrira harmonično u skladu s vibracijama instrumenata.
U takvom stanju izvornog povjerenja i povezanosti s vlastitom nutrinom, lakše se otpuštaju ograničavajući obrasci, nestaju brige, sumnje, strah, ljutnja, stres i napetost.
Preporuka je napraviti nekoliko tretmana u nizu jer je potrebno vrijeme za prihvaćanje novih i promjenu starih navika.

PROGRAM

CHECK IN
9:30-10:00 sati
10:00-11:30
Jutarnja meditacija Puno toga držimo u sebi i to je uzrok naše napetosti. Kada se ta napetost izbaci iz uma i tijela, događa se otpuštanje. Indijski mistik Osho je promatrajući zapadnog čovjeka shvatio da je u meditaciji potrebno stanje katarze- stanje kada izbacujemo sve što se nakupilo u nama. Iz tog razloga njegove meditacije podrazumijevaju kretanje kako bi se zbunili naši ustaljeni obrasci uma, a nakon toga je moguće ući u svoju unutrašnju tišinu i mir.

12:00-13:30
Anđeoska radionica Kroz vođenu meditaciju povezati ćemo se sa prekrasnim Svjetlosnim bićima, našim Anđelima.
Okupani radosnom podržavajućom energijom, imat ćete priliku svjedočiti kanaliziranju poruka i smjernica za trenutnu životnu situaciju u kojoj se nalazite.
Predznanje i iskustvo nije potrebno, povezujući se sa njima svatko od nas doživljava svoja osobna iskustva.
Boravak u njihovoj prisutnosti je iscjeljujuć, ispunjen radošću i bezuvjetnom ljubavlju!

13:30-18:30
PAUZA Za vrijeme pauze polaznici će imati vrijeme za okrijepu i korištenje individualnih tretmana u trajanju od pola sata po promotivnoj cijeni od 100 kn( Peter Hess zvučna masaža, Theta healing, Shiatsu masaža i Bachove kapi) te izlet u predjele predivne okolice Individualni tretmani nisu uključeni u cijenu.

18:30-20:00
Zvučna kupka Dubokom relaksacijom uz vibracije drevnih instrumenata utišavamo buku uma, umirujemo emocije i dajemo mogućnost organizmu da aktivira prirodne mehanizme obnove, samoiscjeljivanja i pomlađivanja. Tretman završava izmjenom iskustava.
CHECK OUT
Do 20:30 sati

Maja, Aurora, Svetlana