Sana delikatese

Sana delikatese je tvrtka koju je osnovao tim ljudi koji vole ukusnu i zdravu hranu te uživanje u jelu s dragim ljudima. Brand Sana donosi zdrave delikatese koje spajaju mediteransku kuhinju i okuse začina iz raznih dijelova svijeta.

Ponosimo se time što su Sana proizvodi nositelji europskog vegetarijanskog certifikata, kosher i halal certifikata te ne sadrže gluten (testirani na gluten u HZJZ). Svi Sana proizvodi najvišeg su razreda kvalitete, spremljeni od svježih sastojaka i prema izvornoj recepturi.

Sana delikatese namijenjene su svima onima koji cijene svoje zdravlje i vole jesti ukusno, posebice djeci, sportašima te osobama s posebnim prehrambenim potrebama.
Sana proizvodi dostupni su u hladnjacima odabranih trgovina Konzuma, Spara/Interspara, Bille, Ktc-a, Tommya ili Plodina te specijaliziranih trgovina zdrave hrane.

sana-delikatese-2Sana Hummus
Sana Hummus, namaz od slanutka i sezama, je izuzetnog okusa i kvalitete, spravljen isključivo od svježih sastojaka i prema izvornoj izraelskoj recepturi. Zbog svojih visokih nutritivnih vrijednosti i ugodnog blagog okusa, hummus je prozvan najboljim namazom na svijetu. Posebnost Saninog hummus namaza je u njegovoj punoći okusa te iznimnoj mazivosti, a dostupan je i u kombinaciji s raznim dodacima poput čilija, zelene paprike i cijelog zrna slanutka.
Sana hummus je bogat željezom, kalcijem, vitaminom B6, vlaknima i lecitinom. Optimalnog je omjera bjelančevina, ugljikohidrata i zdravih masnoća.
Ovo tisućljetno jelo Mediterana i Bliskog istoka jede se u svako doba dana i u svim prilikama. Hummus je odmah spreman za jelo kao samostalan obrok ili prilog. Odličan je kao namaz na kruhu, dip uz povrće i grickalice te kao dodatak jelima.
Preporučena maloprodajna cijena Sana Hummusa Classic je 22,00 kune za pakiranje od 250g te 10,00 kuna za pakiranje od 100g.
Sana hummusi s dodacima dostupni su s preporučenom maloprodajnom cijenom od 24,00 kune za pakiranje od 250g.

Povrtni mix
Izraženi okus grillanog povrća i užitak s daškom Mediterana bili su inspiracija za stvaranje recepture ovih laganih priloga. Povrtni mix jede se kao salata, hladni ili topli prilog jelima.
5 vrsta povrća-dnevna doza u jednom pakiranju
Osnovni sastojak Povrtnog mixa je patlidžan s grilla spremljen s dodatkom paprike i mrkve u umaku od rajčice s lukom, češnjakom i ostalim ukusnim mediteranskim začinima.
Povrtni mix prilozi pripravljeni su od najkvalitetnijih sastojaka te će svakom jelu dati dašak svježine i lakoće.
Idealan u kombinaciji s tjesteninom, rižom ili kus-kusom
Bogatom teksturom i punim okusom Sana povrtni prilozi postati će omiljeni prilog jelima. Ugodan, pikantan okus patlidžana te ostalog povrća odlično nadopunjuje okus tjestenine, riže ili kus-kusa te donosi jedinstveni zdravi specijalitet na vaše tanjure.
Bez glutena i kolesterola, niskog glikemijskog indeksa
Sana Povrtni mix je niske energetske vrijednosti te ne sadrži gluten i kolesterol stoga je pogodan za osobe koje paze na niski energetski unos, dijabetičare ili osobe prekomjerne tjelesne težine.

Poslužite zdravo gourmet iskustvo i uživajte u svakom zalogaju ovih laganih delikatesa.
Sana Povrtni mix okusa blagi i pikant u pakiranju od 200 g dostupni su s preporučenom maloprodajnom cijenom od 23 kn.

Više informacija o proizvodima potražite na www.sana-delikatese.hr i https://www.facebook.com/sana.delikatese

sana-delikatese-logoSana delikatese d.o.o.
Dravska 17
48 000 Koprivnica
Tel.: +385 91 611 47 48
E-Mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.



Upišite se ovdje na naš newsletter listu: