Relaksacija smijehom - Joga smijeha

U organizaciji Apolon centra pozivamo Vas na: certificirani vikend seminar  za voditelje
„Relaksacija smijehom - Joga smijeha"
U Zagrebu, 14. i 15. studenog 2015.g.
Seminar je koncipiran kao intenzivan edukacijski trening .
Yoga smijeha je kombinacija  vježbi smijeha, ritmičnog kretanja, položaja tijela i disanja

„Kad se smijemo mijenjamo se, mijenjajući sebe mijenjamo svijet"
Dr.Madan Kataria

Vježbe smijeha nam omogućavaju terpijsko dijelovanje na tijelo i um. Na način da kroz  vježbe smijeha, ritmično kretanje, lagano istezanje te  disanje i opuštanje, isključimo racio i predamo se  dubokom i iscjeljujućem smijehu.

Vježbajući redovito, vježbe smijeha postaju snažan alat za rješavanje stresa na fizičkom, mentalnom i emocionalnom planu.

Kome je namjenjen?  Svima koji bi se voljeli osjećati lakšima, opuštenijima u svakodnevnim situacijama, osloboditi se svakodnevnog stresa i tenzije u međuljudskim kontaktima, usavršiti vještine samoizražavanja, te ojačati samopouzdanje i osloboditi vlastitu kreativnost.

Ova  dokazano učinkovita tehnika korisnom se pokazala svima koji rade sa ljudima, zdravstvenim djelatnicma, socijalnim radnicima, učiteljima, managerima, turističkim animatorima Ukratko metoda je namjenjena svima koji žele ovaj pristup uklopiti u vlastito ponašanje i koristiti kao dodatak vlastitoj praksi i onima

Voditeljica seminara: certificirana učiteljica „University of  Laughter Yoga" ",
www.laughteryoga.org, Danijela Biondić-Vidaković

„Smijmo se iskreno i opušteno, smijeh je znak da uistinu živimo ovaj čudesni život."

Svim učesnicima želim dobru zabavu u zajedničkoj avanturi otkrivanja smijeha:)

Kotizacija za seminar iznosi : 1.190 kn za gotovinsko plaćanje  ili 1.400 kn za plaćnje u ratama

Uključuje dva dana intenziv. treninga, skriptu, CD s vježbama, međunarodni certifikat

Prijava za seminar  i uplata akontacija do 06.11.2015.g. ili na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., mob.095/9153154 ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Prijavnica

Uplata akontacija 300 kn
na rn. udruga Vibida ,OIB:36858260618
PBZ HR682340009-1110427554

Po završetku seminara dobivate međunarodoni certifikat o osposobljenosti za održavanje predavanja i prezentacija o terapijskim učincima smijeha, vođenje i kreiranje vlastitih treninga vođenje team buildinga... i naravno pokretanje vlastog kluba smijeha  -:)

Na seminar treba ponijeti : udobnu odjeću (trenirka i sl.), deblje čarape (vježbamo u čarapama),rezervnu majicu, dekicu ili karimat, bilježnicu i olovku, mali poklon za razmjenu

Napomena:

Udruga „Vi-Bi-Da" zadržava pravo otkazivanja  seminara a, uplaćena sredstva uplatiteljima će biti vraćena do 20.11.2015.g.