RADIONICA „BALANSIRANJE ČAKRI UZ PODRŠKU ETERIČNIH ULJA"

U Udruzi za promicanje aromaterapije AromArt pripremili smo niz novosti. Jedna od njih je dinamična, kreativna i praktična radionica "Balansiranje čakri uz podršku eteričnih ulja" na kojoj ćemo govoriti o sedam temeljnih čakri. Opisat ćemo ih, prokomentirati njihovu simboliku te zajednički otkriti na kojoj osobno trebate poraditi.

Igrat ćemo se, na jednostavnim, svakodnevnim primjerima pokazati koliki su njihovi potencijali i moć, ali i vrlo ozbiljno se pozabaviti načinima na koje ih možemo uravnotežiti. Za svaku smo pojedinu čakru priredili posebnu vježbu ili meditaciju, a radit ćemo uz nesebičnu podršku eteričnih ulja. Već naslućujete, svaku ćemo čakru povezati s esencijama koje je jačaju, otvaraju, uravnotežuju. Za kasniji rad na sebi tu su naravno pisani materijali, aromaterapijske recepture i preporučene metode primjene za svaku čakru te praktični savjeti.

Pridružite nam se na radionici „Balansiranje čakri uz podršku eteričnih ulja" koja se održava u Udruzi AromArt, Palmotićeva 32, 1. kat, u utorak, 20. listopada od 18 do 21 sat. Čekaju nas tri sata ugodna druženja, novih spoznaja i ideja za kontinuiran rad na sebi te opuštanja uz relaksirajuće vježbe i meditacije i mirisne note eteričnih ulja uz preporučenu donaciju od 200 kuna.

Napomena: broj polaznika je ograničen (maksimalno 5 u grupi) pa ćemo prema potrebi formirati novi termin. Zbog toga su PRETHODNE NAJAVE na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. OBAVEZNE.

Predavačice su:
• Sunčica Dolušić, bioterapeutkinja
• Dženeta Čokić, aromaterapeutkinja

Prijave i informacije na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na brojeve mobitela 098/1655 096; 091/6191 876
Web: www.udruga-aromart.com
FB: https://www.facebook.com/UdrugaAromArt
Vidimo se na premijeri naše nove radionice 