GONG zvučna KUPKA uz mantru ZA OTKLANJANJE PREPREKA

Dragi i poštovani prijatelji gonga i srca! Bilo je posebno zadovoljstvo i radost ponovo susresti sve divne ljude na prvom gong susretu nakon ljeta u prvim jesenskim danima rujna.
Čast mi je i zadovoljstvo pozvati Vas i ovaj put,na naše još jedno,uvijek posebno druženje uz Gongovu pjesmu!

"Pozivnica za Gong zvučnu kupku,uz vibraciju mantre "ZA OTKLANJANJE PREPREKA NA PUTU",(koju će svaki sudionik dobiti napisanu).

Bit će to naš novi zajednički,poseban predah i obogaćivanje naših zajedničkih čarobnih trenutaka....!Lijep je to i poseban doživljaj,dar samom sebi,dar dragom prijatelju,prijateljici..nekom koga volite ... uz gongovu pjesmu,u zagrljaju mira ,opuštanja...!
Trebate samo željeti, odlučiti i doći ! Dobrodošli ste svi!.Uvijek je radost vidjeti Vas ! Zahvalnost i ljubav-Vaša Milena !

17. listopada 2015., subota
Prvi termin: 10.30h - 12.30h
Drugi termin: 17.30h - 19.30h

18. listopada, nedjelja
10.30h - 12.30h

Gdje: Ilica 42, Zagreb

Vaše obavezne prijave molim čim prije, a najkasnije do četvrtka, 15.
listopada (u petak putujem za Zagreb), na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na broj 091300 4025.

Prostirke i dekice osigurane (ako želite, ponesite svoju deku ili vreću za spavanje da Vam bude ugodnije). Preporučam i čarapice. Prostor je veoma ugodan!

Molim, proslijedite obavijest zainteresiranim prijateljima!

Gong kupku svira certificirana gong majstorica Milena iz Splita.

Što je gong zvučna kupka?

Svaki naš dio, od stanice preko organa do cijelog tijela, ima vlastitu rezonantnu frekvenciju na kojoj vibrira. Kad naše stanice i svaki dio našeg tijela funkcioniraju u svom pravom rezonantnom stanju, tada smo zdravi.
Holistički zvuk gongova i drugih holističkih i rezonantnih instrumenata koji se upotrebljavaju pri gong zvučnoj kupki (tibetanske i kristalne zdjele, kallimbo, Neptunova školjka, shruti, tingše, Rain box, Ocean box, mobili koshi i shanti....), podržavaju to stanje.

Gong zvučna kupka je oblik meditacije u ležećem položaju.

Na početku gong kupke osoba ima namjeru. Snaga i moć namjere je najučinkovitija u izmjenjenim stanjima svijesti. To je ono alfa-theta stanje moždanih valova koje je moguće postići uz zvuk i vibracije gongova i ostalih holističkih instrumenata koji to pojačavaju i omogućuju.

Osoba ima osjećaj, kako holistički zvuk i vibracije gongova,kad prolaze tijelom poput ogromnih tsunami zvučnih valova, odnose strahove, energetske blokade, a traume i bolesti se ublažavaju, brišu... U tijelo se ulijeva samopouzdanje, mir i univerzalna ljubav.

U gong zvučnoj kupki mogu učestvovati svi, nebitno o godinama, jeziku komunikacije, religiji, boji kože ili bilo kojim spoznajama o gongu.

Gong je globalni i univerzalni instrument.

Tijekom gong kupke-meditacije, umiruje se um i regeneriraju stanice tijela.
Osjećamo kao da smo spavali nekoliko sati. I još ponešto o gong kupki: U užurbanom vremenu u kojem živimo, uslijed velikih obaveza koje svakodnevno moramo izvršavati, imamo za posljedicu udaljavanje od svoje istinske prirode. Kroz gong zvučnu kupku nesvjesno postajemo svjesni svoje svjesnosti, približavamo se svom istinskom ''JA''. Prema Vedama, sve, pa tako i čovijek, potječe od zvuka i jest zvuk. U nama je upisan naš izvorni, zvučni energetski kod s informacijom o našem punom potencijalu kojeg možemo razviti u životu. Svaka glazba može biti terapija i na nju možemo meditirati, ali gong je instrument najsnažnije energije. Ključ gongove specifične rezonance je u tome što pri sviranju pored rezonance osnovnih tonova, stalno proizvodi nove tonove. Osoba koja prisustvuje gong kupki ima doživljaj slušanja kozmičkog orkestra. Tada se događa da zvuk gonga ne samo slušamo već ga i osjećamo unutar tijela: on dodiruje našu kožu, mišiće, kosti i tekućine u tijelu, svaki organ i čulo, svaki atom našeg bića i našeg postojanja. Usporava moždane valove i vodi nas u stanje svjesnog sanjanja. Pri slušanju gonga gubi se osjećaj fizičkog postojanja i vremenskog tijeka. Gong nas odvodi u osjećaj beztjelesnosti te nas oslobađa strahova. Omogućava nam ekstazu jednote i dubokih duhovnih iskustava. Naš se um smiruje u stanjima alfa, theta i delta moždanih valova. U meditativnom stanju budnog sanjanja pospješuju se procesi regeneracije, pomlađivanje, a osobni ego postiže stanje neutralosti. Svojim izvornim frekvencijama gong svakom pjeva svoju pjesmu i podsjeća nas tko smo i zašto smo tu.

Na gong zvučnim kupkama gong svojim zvukom – vibracijom:
• probija tjelesne i duševne blokade
• obnavlja stanice tijela
• smiruje, pročišćava i harmonizira osjećaje • osposobljava za suočenje s životnim izazovima • povećava radost i samopuzdanje • oslobađa od stresa i strahova • ublažava i preobražava stanja bolesti • pročišćava prostore od negativnih energija i identiteta

Ovaj zvučni doživljaj nije nadomjestak klasičnoj medicini.

Neka Vas grle Mir, Radost, Ljubav, Svjetlo!

Hvala!

S ljubavlju - Vaša Milena

Upišite se ovdje na naš newsletter listu: