EVA Water Clinic u Hrvatskoj

Visokokvalitetni proizvodi za prirodno filtriranje i mineraliziranje vode, što je ujedno Vaš prvi korak u stvaranju zdravih navika...

EVA Fontaine filter
Prirodna filtracija i mineralizacija vode, za piće i kuhanje
EVA Fontaine potpunoprirodno filtrira i mineralizira vodu, čime iz vodovodne vode dobivate vodu izvorske kvalitete – prirodnu mineralnu vodu kvalitetom istovjetnu izvorskoj vodi.
Vodu filtrira kroz prirodne slojeve tla: aktivni ugljen, mineralni pijesak, kvarcni pijesak, koloidno srebro, zeolit i glinu, dobivene iz uzorka tla na dubini od 15 metara, izoliranog od urbanog područja.

Vodu mineralizira preko vulkanskog stijenja i koraljnog kamena porijeklom iz Australije.
Obzirom na volumen, u ponudi su tri modela EVA Fontaine filtera:
- 7 litara (2 litre gornji spremnik i 5 litara donji)
- 12 litra (4 litre gornji spremnik i 8 litara donji)
- 25 litara (12 litara gornji spremnik i 13 litara donji).

Te obzirom na faze filtracije, u ponudi kod svakog volumena je PLC (standardni model, pH vrijednosti od 7,5 do 7,7) i BEP model koji se prepozna po zelenom nastavku na mineralnom ulošku (napredniji, koji vodu magnetizira prirodnim magnetom od crvene gline, a time joj povećava provodljivost, pokretljivost molekula kako su magnetizmom razbijene na manje segmente te ujedno nudi malo veći pH – od 7,7 do čak 8,0)

NAJVEĆE PREDNOSTI:
- ne koristi električnu energiju, nije spojen na vodovod -> može se postaviti bilo gdje u prostoru (životnom ili radnom), a skladno se uklopi u moderni ili tradicionalno uređeni prostor
- ima neograničeno jamstvo
- proizvod je moguće vratiti unutar 15 dana od kupnje, ako niste zadovoljni
- iznimna učinkovitost i trajnost, bez potrebe za učestalim izmjenama vitalnih dijelova: EVA Ultimate filtracijska jezgra ima sposobnost filtriranja do čak 7.500 litara vode, što je u prosjeku za neko četveročlano kućanstvo od 12 do 18 mjeseci – do tada nema nikakvih ulaganja, a cijena EVA Ultimate filtracijske jezgre iznosi 430 kuna.
Keramički filter potrebno je zamijeniti svake 2 godine, a mineralni uložak svake 3 godine, a pojedinačna cijena svakog je 360 kuna (sve je na cjeniku).

S EVA vodom preporučuje se i kuhanje, čime je sve pripremljeno daleko ukusnije te izraženije boje.
Spremnici su izrađeni od najkvalitetnije i tvrde plastike, bez BPA i ftalata, a koja je po svojstvima najbliže staklu. Staklo nije korišteno jer bi filter bio teži, a cijena puno veća. 

PROIZVOĐAČ: SAMSUNG

Više informacija dostupno je na službenim stranicama www.eva.hr

eva-proizvodi
EVA Ultimate napredna tuš glava
Prirodna filtracija i mineralizacija vode za tuširanje

Princip je sličan filtraciji i mineralizaciji vode u filteru, samo malo jednostavniji.
Tuš posve prirodno filtrira i mineralizira vodu za tuširanje, omogužćuje izuzetno mekan mlaz vode koji dermatološki dokazano ima pozitivan učinak na kožu i kosu:
- njeguje osjetljivu kožu, ispucalu ili isušenu kožu te je izuzetno preporučljiv osobama s kožnim bolestima, za novorođenčad i djecu.

Tuš je posve univerzalan, čime se lako postavlja na svako crijevo, a potrebno ga je samo dobro zategnuti jer radi na principu visokog tlaka – kako ne bi došlo do curenja na spoju sa crijevom. Ujedno, kako visokim tlakom smanjuje protok, omogućuje i uštedu vode do 30 %.

Sastav tuša:
- granulice od čistog kalcija, neutraliziraju klor na način da se vežu na klor i otpadaju u vodi, a tim stvaraju emulziju koja pilingira kožu i kosu.
- zeolit koji mineralizira i prirodno filtrira vodu
- sjemenke japanskog Hinoki čempresa koje vodu blago aromatiziraju i stvaraju dojam meke kišnice
- izuzetno sitne mlaznice promjera 0,2 mm mlaz vode razbijaju na vrlo ugodan i prema koži nježan mlaz. Te sitne mlaznice također zaustavljaju kamenac unutar tuša, čime ih je kroz određen period od 10 do 15 ili više dna potrebno očistiti tako da se skinu iz tuša te postave u bijeli ocat na sat do dva, isperu i vrate u tuš.

Kako se kalcijeve granulice tope, te kada se u potpunosti otope – potrebno je zamijeniti uložak – čime se praktički dobije novi tuš unutar istog tijela jer se sve u tušu mijenja. U pravilu, četveročlana obitelj potrošit će čitav uložak kroz 8 do 12 mjeseci.

Jamstvo: 2 godine
PROIZVOĐAČ: SAMSUNG
_________________________________________________________________
EVA µVoda boca za alkalnu vodu
Prirodna detoksikacija organizma

Za razliku od tuša i filtera, µVoda boca ne filtrira već zahvaljujući svojoj sferi koja sadrži prirodne keramike i ugljen – prirodno alkalizira vodu i time podiže pH vrijednost vode do čak 9,0 pH.
Na taj način više naginje prema medicinskom proizvodu koji posve prirodno detoksicira organizam alkalnom vodom.
Materijal je izuzetno tvrda i najkvalitetnija bio plastika, na dodir istovjetna staklu.
µVoda sfera sadrži:

  • Magnezijska keramika
  • Mikro-srebro keramika
  • Crni turmalin
  • Pi keramika
  • Crvena glina
  • Drveni ugljen

Ako se koristi voda iz vodovoda, potrebno je pričekati 15 minuta kako biste dobili alkalnu vodu do 9,0 pH vrijednosti. Ako koristite vodu iz filtera, dovoljno je pričekati svega par minuta – jer ta voda je već alkalna oko 7,5 do 8,0 pH – ovisno o modelu EVA Fontaine filtera.
Održavanje je vrlo jednostavno: razrijeđenim bijelim octom i vodom, što se ostavi kroz 10 do 15 minuta te dobro ispere.

µVoda boca otklanja samo i isključivo kamenac iz vodovodne vode, na način da se uslijed povišenog pH vode kamenac lijepi na tvrdu stjenku bočice, čime je bočica nakon par dana posve bijela. Lako se čisti – gore je navedeno.
Sferu je potrebno zamijeniti – ako se koristi vodovodna voda – kroz 8 do 12 mjeseci – a filtrirana voda oko godinu dana.
Cijena same sfere je 360 kuna te se može zasebno kupiti, no dizajnirana je isključivo za volumen od 250 mL (2,5 deci), inače neće moći omogućiti toliki pH u većem volumenu vode.

Jamstvo: 2 godine
PROIZVOĐAČ: SAMSUNG


EVA Water Clinic Hrvatska i Slovenija / Posve prirodno filtriranje vode
Telefon: +385 (0)1 777 36 56
Mobitel: +385 (0)91 731 80 90
E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Web: www.eva.hr