PROMOTIVNA SAJAMSKA CIJENA TRETMANA

PROMOTIVNE CIJENE TRETMANA, PREDAVANJE, HUMANITARNA TOMBOLA, SAJAMSKE STIPENDIJE
S veseljem vas obavještavamo da Theta Centar po prvi puta sudjeluje na 6. međunarodnom sajmu alternative, zdravog života i graničnih područja znanosti, Mystic 2015.

Mystic je prepoznat količinom i kvalitetom sadržaja u izlagačkom i programskom segmentu kao jedan od pet najvećih tematskih događaja u Europi. Sajam obuhvaća tri tematska područja pod nazivima: ORGANICA, KrONOPLJA i ALTERNA. Svako od navedenih područja obiluje zanimljivostima i novitetima, a sve u svijetlu postizanja prirodne ravnoteže i sklada, te zdravog življenja.

U pozitivnom duhu vizije i misije sajma, Theta Centar se pridružuje u području Alterne gdje će predstaviti svoj rad i upoznati posjetitelje sa tehnikom Theta iscjeljivanja. Na štandu Theta Centra imati ćete prilike družiti se s našim učiteljima, Nadom i Sinišom, dobiti odgovore na sve upite vezane uz Thetu. Posebno ovom prigodom, po vrlo povoljnim cijenama, moći ćete također obaviti očitavanje i čišćenje aure, balansiranje čakri i/ili tretman iscjeljivanja u trajanju 30-45min.

PROMOTIVNA SAJAMSKA CIJENA TRETMANA:
170 kn (uobičajna cijena je 350kn)
Očitavanje, balansiranje čakri i čišćenje aure na sajmu: 100 kn

Dođite i posjetite nas u paviljonu 11A :)

Theta centar logo ZaDrumTiDam