Razumijevanje i iscjeljivanje odnosa s drugima – “Imati sebe”

PULA, subota,07.11.2015.

Budući da svi želimo skladne odnose s drugim ljudima, a to nam teško ide i ne znamo zašto, počinjemo rad s razumijevanjem odnosa. Dosad smo to radili kasnije tijekom prve godine, ali sada krećemo s tim odmah. Iscijelite svoje odnose i vidite zašto su nefunkcionalni. 

Što treba razumijeti da bi se moglo promijeniti, koji unutarnji mehanizam ide šumom, a vi biste livadom? To radimo u subotu 07.11. od 10 do 17 sati. Radionica će se sastojati od predavanja i vježbi. Dobit ćete i pisane podsjetnike. Raspitajte se

Nedjelja, 08.11. – «U tijelu»
 Na prvom susretu ciklusa U tijelu ćemo osim vježbi ( a bit će ih, vibrirat ćete životom Description: :)) učiti o osnovnim principima života u skladu s prirodnim ritmovima te kako si pomoći kad smo iscrpljene, energija Zemlje je prava iscjeljiteljica. Radimo u nedjelju prijepodne od 10 do 13  sati.  Više o tome (vidi tekst o energiji Zemlje)

Moguće su individualne konzultacije i terapije.

Voditeljica programa
Nadja Skazlić, terapeutkinja tjelesno orijentirane integrativne terapije.
Uporna u stvaranju Nove Ja, živim život kakvog sam oduvijek željela. Imam sebe, okružena sam sjajnim ljudima. Godinama sam radila kao učiteljica, već dvadesetpet godina sam poduzetnica.  Završila sam četverogodišnji studij u Centru za integrativni razvoj (CIR), školujem se za voditeljicu konstelacija. Vodim razne programe osobnog razvoja (školu, vikende, ljetovanja, radionice u prirodi, konstelacije, radionice, individualna i grupna povlačenja).
Pored znanja koje je nužno, vrlo je važno iskustvo kojeg sam stekla u stvaranju Nove Ja. Ponekad nije lako, ponekad je put dulji nego što bismo željele, ali vrijedi svakog koraka.


KONTAKT:
Nadja Skazlić
095 199 35 32
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
www.nadja.hr

Upišite se ovdje na naš newsletter listu: