POSAO IZ SNOVA :)

Da li ste znali da feng shui svojom čarolijom u prostoru može donijeti i čaroliju u poslu :)
Posao je česta tema koja nas muči bilo da se radi o traženju posla, bilo da želite biti sretniji na sadašnjem poslu, a ukoliko ste poduzetnik .... tu tek uvijek imamo izazova :)

Kako je naš dom naša vanjska manifestacija, jer u njega stavljamo ono u što vjerujemo, ono što nama osobno odgovara i odraz je onoga što osjećamo, mislimo i radimo. Nastavno, izmjenama u svojem domu raditi ćemo i izmjene u svojem vanjskom svijetu.

Jedan od feng shui aktivatora za posao su 3 kineska novčića povezana crvenom vrpcom koje možete staviti u sjeverni sektoru vašeg doma. U nedostatku kineskih novčića, možete staviti i naše kovanice ili papirnate novčanice i promatrajte što će se događati u vašem životu :) To je samo jedna od čarolijica koja se može koristiti za privlačenje novaca i posla.

Ukoliko bi željeli naučiti kako možete putem feng shui-a aktivirati svoj posao, učiniti ga boljim, sretnijim, financije većima tada imam super vijest za vas – ubrzo će se organizirati radionica na ovu temu "Posao iz snova uz feng shui"

Zanima vas ova tema +
• želite znati kada će biti radionica +
• želite primati razne članke, obavijesti o intuiciji, feng shui-u, ljubavi prema sebi +
• želite super poklon e- knjigu "Ideje za sretan život"

Kliknite OVDJE upišite se i vidimo se brzo :)

Sa ljubavlju,

Nikolina Balenović Knez
intuitivna i feng shui savjetnica
www.linafengshui.com

Upišite se ovdje na naš newsletter listu: