Dvotjedno terapijsko/edukacijsko putovanje u južnu Indiju

U veljači 2016. treću godinu zaredom organiziramo dvotjedno terapijsko/edukacijsko putovanje u južnu Indiju, Madurai, na samome vrhu indijskog poluotoka. Najvjerojatniji datumi polaska su petak 05.02 – povratak nedjelja 21. 02. 2016. To je ukupno 14 dana boravka u AVN Ayurveda centru gdje će se raditi terapije 'panchakarme', jedinstvene prirodne tehnike za uspostavljanje prirodnog balansa, pomlađivanje, čišćenje i oporavak cijelog organizma.

Terapijama u AVN klinici prethode individualne dijagnostičke konzultacije s ayurvedskim lječnikom na klinici http://www.avnarogya.in/ koji prepisuje terapiju za vrijeme boravka. Terapije se svakodnevno vrše uz nadzor liječnika i medicinskog osoblja i po potrebama se prilagođavaju. Tijekom našeg boravka u klinici uz terapiju imat ćemo i dnevni sat yoge, meditacije i ayurvedske radionice te upoznati kulturu, povijest i ljepotu južne Indije.

Cijena paketa bez putnih troškova je oko 75 eura dnevno (oko 1000 eura za 14 dana. Cijena ovisi o tečaju dolar/euro i potrebnoj terapiji, bazirana je na 1x terapiji i masaži dnevno u dogovoru moguće je ukoliko je potrebno raditi i 2 terapije dnevno) U cijenu od 75 eura dnevno uključen je:
1. doček i prijevoz sa aerodroma Madurai
2. boravak u dvokrevetnoj klimatiziranoj sobi
3. terapije po uputama liječnika koje traju oko 2h dnevno i uključuju masaže, detoksikaciju, preparate za 1x terapiju dnevno
4. tri obroka (vegetarijanska prehrana iz bio proizvodnje u centru) prilagođena individualnim potrebama i terapiji
5. izlet u obližnji Madurai, indijsku Atenu s vodičem.

Cijena ne uključuje avionski prijevoz do Chennai-a za koji cijena iznosi iz Zagreba trenutno oko 800 eura. U dogovoru s grupom izabrat ćemo najpovoljniju opciju. Fakultativni izleti nisu uključeni u cijenu.
Preporuka je Munar, indijska polja čaja u Kerali. Idealan broj putnika / grupe je 8-12 osoba.

Za sva pitanja kontaktirajte:

Nebojša Rađenović
095/ 730 4379

https://www.facebook.com/panchakarmaavnindia