Trilogija seminara

Damanhur Hrvatska nudi u Zagrebu trilogiju ekskluzivnih vikend seminara Sveučilišta Damanhur koja vam omogućuju da svoju prošlost, sadašnjost i budućnost promijenite nabolje.

Radom na sebi shvaćamo da u nama postoje "stari programi" koji nas usporavaju ili onemogućuju ostvarivanje naših snova.
Postoji mogućnost za promjenu tih "starih programa" i njihovo pretvaranje u vlastitu snagu.

U roku od nekoliko mjeseci, primijenjujući znanja s ovih vikend seminara trilogije, moći ćete svoj život stvarno uzeti u svoje ruke i voditi ga u smjeru u kojem želite, ostavljajući za sobom težine, apatije i zbunjenosti, te odlučiti koju sretnu budućnost želite upoznati.

Zahvaljujući analizi unutarnjeg djelovanja uma i nadasve jedinstvenoj tehnologiji magije koju Damanhur daje na raspolaganje svojim polaznicima, imat ćete priliku ponovno pisati svoju prošlost, živjeti kao sudionik sadašnjosti i bolje upravljati budućnošću.

U nastavku možete pronaći opise seminara.

Antilope-Verbena-2

Sve seminare održava instruktorica Antilope Verbena, rektorica Sveučilišta u Damanhuru, instruktorica i duhovna iscjeljiteljica.
Prijevod s talijanskog jezika na hrvatski je osiguran.

1. Vikend seminar - Transformacija sjećanja: ponovno pisanje svoje vremenske linije, 23.-24.1.2015. pomoću tehnologije vremenskog sjemena

1.stupanj

Ovaj seminar je plod najnaprednijih istraživanja u Damanhuru na području vremena i omogućuje da na jednostavan i učinkovit način postanete urednici i protagonisti u svojim životima.
Zahvaljujući posebnoj duhovnoj tehnologiji uči se kako da ponovno pregledate slijed događaja iz vaše prošlosti, osobito prvih 6-7 godina života, i reinterpretirate ga s novom vizijom, što će rezultirati transformacijom sadašnjosti, osobito aspekata koji vas sada ne čine mirnima i potpunima. Dakle postaje moguće da se napravi nova orijentacija onim aspektima koji se u Damanhuru nazivaju "rijeke formiranja", koje su strukturirale vaš karakter i vaš način postojanja, vaše odluke i način na koji se danas odnosite prema događajima u životu.

Ozbiljna ali i uzbudljiva igra, zabavan tečaj koji, naravno, pruža duboke uvide i veliku mogućnost samotransformacije.
Ne radi se ni o mentalnoj obradi ni psihološkom istraživanju, već o primjeni magije "vremenskog sjemena" koja, djelujući na sjećanja iz prošlosti, može promijeniti našu sadašnjost.

2. Vikend seminar - Kako pronaći unutarnje odgovore, 23.-24.4.2016.

U životu se događa da si postavljamo pitanja ili, jednostavnije, da čujemo intimni glas koji traži neke odgovore. Nije ga uvijek lako razabrati među mnogim glasovima koje imamo u sebi i koji nam često ukazuju na stvari koje su međusobno u sukobima, svaka sa svojim vlastitim ciljevima i motivacijama koje su sve samo ne logične, tako da riskiramo ako djelujemo ili instinktivno ili kruto racionalno ili da velika egzistencijalna pitanja i odluke o životu odgađamo u beskonačnost i živimo u stanju anksioznosti, konfuzije i nezadovoljstva vjerujući da nema izlaza.

Kroz ovaj seminar, kroz njegovu teoriju i tehnike, a uz pomoć magijsko-vremenske tehnologije testirane u Damanhuru, savladava se jednostavna, učinkovita i osobna metoda primjenjiva svaki put kad osjetimo potrebu: umjesto da vas preplave strah i tjeskoba, djelovat ćete s vedrinom i odlučnošću. Tom metodom dotaknut ćete najdublji dio sebe i otvoriti vrata tajne sobe, prisutne u vama, gdje su sva Pitanja i svi Odgovori.
Uz upornost i primjenu usavršava se najmudriji dio vas, uzimate u ruke svoje životne izbore koji utječu na vas.

3. Vikend seminar - Obrada uspomena: napraviti svoju vlastitu vremensku liniju budućnosti, 2.-3.7.2016. pomoću tehnologije vremenskog sjemena

2.stupanj

Ovaj seminar je sljedeća razina "Transformacije sjećanja"; nastavlja se i pojačava opseg obavljenoga, stoga mogu sudjelovati samo oni koji su završili 1. stupanj.
Nakon što ste radili na svojim sjećanjima mijenjajući sadašnjost, na ovom drugom stupnju možete početi raditi na budućnosti doslovno kultiviranjem sjećanja koja tek trebaju doći, kako bi se stvorila odgovarajuća energetska polja za privlačenje određene vrste događaja i uspostavila linija, trag onoga što želite živjeti i dobiti od svog postojanja. To je uvijek moguće kroz primjenu magijske tehnologije vezane uz vrijeme i uz pomoć rezultata istraživanja vremenske alkemije tijekom više od trideset godina.

Na ovom seminaru uči se i kako da naša sadašnjost ne ovisi o teškom emocionalnom teretu prošlosti, nego o željenom smjeru naše budućnosti i životnim ciljevima koje želimo postići.
Smjer našeg života je, više nego ikad, u našim rukama.

Dodatak:
Ako još niste sudjelovali na seminaru Naučiti željeti, možete pohađati navedene seminare Trilogije i naučiti metode, te po završetku trilogije sudjelovati na

Vikend seminar Naučiti željeti, 10.-11-9.2016.

Svatko od nas ima želje. Gajimo ih već od djetinjstva, ali u našu stvarnost ne uspijevamo uvijek prizvati ono što želimo. S druge strane, bez poteškoća prizivamo ono čega se bojimo ili ono što ne želimo. Zašto? Koji su to mehanizmi, svjesni ili manje svjesni, koji utječu na naše želje? Je li moguće naučiti željeti?

Seminar traje dan i pol, te teoretski i praktično uči kako ispravno definirati vlastite želje, kako ih održati stvarnima i živima i, nadasve, kako ih ostvariti.
Tečaj je osmislio Falco - Oberto Airaudi, osnivač Damanhura, a sada ga, uz podršku i selfičku aktivaciju iz Damanhura, vodi Antilope Verbena.
Dizajniran je za povećanje osobne moći utjecanja na stvarnost.

Cijena Trilogije iznosi za uplatu gotovinom 2400 kn, a za članove 2160 kn.
Moguće je plaćanje karticama Visa, Mastercard i Maestro po cijeni 2472 kn, a za članove 2225 kn.

Svaki seminar možete plaćati i pojedinačno po cijeni 890 kn, a za članove 800.
Za kartice cijena je 917kn, a za članove 824 kn.

Seminar Naučiti željeti za polaznike Trilogije iznosi 720 kn, a za članove 640 kn.
Za kartice cijena je 742 kn, a za članove 660 kn.

Našim članom možete postati uplatom godišnje članarine u iznosu 120 kn.

Prijave su u toku.

Veselimo se druženju s vama.

Lijep pozdrav,
Sanja Vid

DAMANHUR HRVATSKA
Vlaška 81a, 10000 Zagreb
Tel: +385 1 4619-854
Mob: +385 95 9016-883
E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
www.damanhur.hr