MAHA SADHANA ​"The Great Practice"

30. siječnja, 2016 od 12-15h u Divyi sa Sandrom Petrom Pintarić

Maha" znači velika, cjelokupna ili velika jogijska praksa. Maha Sadhana jedinstvena je joga praksa iz Dharma yoge, koja dolazi preko učenja Sri Dharma Mittre i njegovih 50 godina iskustva klasične tradicije yoge. U Hrvatskoj je podučava Sandra Petra ili gosti senior učitelji Dharma yoge.

Maha sadhana redovno se održava posljednjih par godina kako bi svoju praksu pomaknuli na novu razinu ili samo iskusili 3 sata potpune prakse yoge. Bićete vođeni kroz duboko pročišćavajuću praksu i iscjeljujuću jogijsku relaksaciju. Praksa (sadhana) uvodnim praksama disanja, zvuka i pročišćenja. Također ćete biti upoznati sa neprocijenjivim vrijednostima i duboko svetim učenjima etičkih načela (Yama, Niyama). Nastavlja se u dubini duge i izazovne Shiva Namaskar Vinyase (Dharma IV.V level). To je praksa koja potiče protok prane (energije) kroz kičmeni stup i izvire duboko u svim područjima fizičke, metaboličke, psihičke i i ntuitivne ravnoteže. Promiče koncentrirani sklad unutar tih slojeva kako bi se postiglo blistavo zdravlje. U asana praksi biti će prikazano kako uspostaviti pravilan položaj, poravnjanje i duboku duhovnu namjeru iza svakog položaja. Osobna pažnja i korisni savjeti se daju tokom prakse. Jedna od radosti maha sadhane je da istražuje varijacije naprednih položaja koje se danas sreću rijetko u svijetu, kao i pouku o tome kako poduzeti potrebne korake kako bi stekli te položaje. Bez obzira koju tradiciju yoge prakticirate budite spremni za nevjerovatno gracioznu ali i zahtjevnu praksu koja dolazi iz posljednjih 50 godina Sri Dharma Mittrinog iskustva. Pažnja: Ne propustite!
BEreceptive

Prijave su u toku na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., 0994922261.
​Cijena: 150 kn (Divya TT 120 kn/3h yoge).

Broj mjesta je ograničen na 24 osobe pa vas molimo prijave na vrijeme putem emaila ili se upišite na listu u Divyi.
Namaste

http://www.yogazagreb.com