KAKO SE ZAUZETI ZA SEBE? Mala škola samopouzdanja

Koliko ste puta bili ljuti na sebe jer u presudnom trenutku niste imali onaj pravi stav, riječ ili rečenicu? Nakon što je oluja prošla - sve vam bilo je jasno, sve biste bolje, ali onaj tren kada je bilo bitno- Vi ste zakazali.
Što je to što nas spriječava da kroz život idemo sa samopouzdanim stavom, da vjerujemo u sebe i zauzmemo se za ono što je naš najdublji interes?

Na ovoj radionici ćemo osvjestiti koje su to blokade i stahovi koje nam oduzimaju moć i snagu u trenucima kada se odvijaju najvažnije situacije u poslu, odnosima, životu? Kako se nositi sa slabostima koje svi imamo ? Možemo li unatoč njima- izraziti sebe i svoju moć?
Ako znamo da je svaki lanac jak onoliko koliko njegova najslabija karika, moramo naučimo kako prepoznati svoju SLABU KARIKU i kako je ojačati da u presudnom trenutku!
Biti samopouzdan i jak kada je to potrebno je jedna od ključnih kvaliteta ljudi koje volimo vidjeti kao uspješne i odgovorne za svoj život.
Otkrit ćemo vam što je to ZDRAVA SEBIČNOST i kako postaviti granice !

Radionica traje tri sata, vode je certificirane trenerice uz predavanje i niz praktičnih vježbi u kojima ćemo vas podučiti kako da pomaknete granice vlastite moći i samopouzdanja.

Dolazak možete rezervirati uplatom iznosa ili akontacije, kao i potvrdom u inbox ili pozivom na mob.
Mogućnost plaćanja i na dan održavanja radionice na licu mjesta.

Cijena je 250,00 kn
3. ožujka. 18:00 - 21:00
Trpinjska 5a, Zagreb (ulaz do Alianza)

iml-logo mali



Kontakt : fb page Lumini životne vještine 
mob : 091.221.1187
IML – life coaching ; HR 2423600001102472935

Veselimo se vašem dolasku, interakciji i zadovoljstvu kojeg ćete ponijeti.

Vaš Lumini coaching team

Upišite se ovdje na naš newsletter listu: