Počinje novi ciklus bioterapije u Zagrebu!

Počinje novi ciklus bioterapije po metodi Zdenka Domančića, u Zagrebu od 6. do 9. 11.2018.! Dobrodošli :)

Novi ciklus energetskih terapija polaganjem ruku u kojima imate i podršku grupe za vrijeme vašeg individualnog tretmana, mogao bi vam pomoći da se dodatno napunite i preskočite jesenski umor.

Terapijski ciklus sastoji se od 4 tretmana. Svaki tretman traje 15-ak minuta i potrebno je dolaziti četiri dana za redom. Terapije se održavaju u prostoru centra “Svjesno življenje”, u Vjesnikovom neboderu, na križanju Savske ulice i Slavonske avenije.

Ova metoda se radi u grupi, bezbolna je, brza i vrlo učinkovita. Tijekom bioterapije ste odjeveni, sjedite ili stojite dok vam terapeutkinja dovodi energetsko polje u ravnotežu, odnosno iscjeljuje vas.

Boravak u grupi pojačava djelovanje bioterapije pa se preporučuje barem 20 minuta prije i 20 minuta nakon tretmana ostati u prostoriji. Radi se u manjim grupama kako se ne bi predugo čekalo.

Terapeutkinja: Karolina Perišić

Terapija nema fiksnu cijenu. Na kraju terapijskog ciklusa (zadnji dan terapije), terapeutkinji zahvalite prema vlastitoj želji i mogućnostima u obliku anonimne donacije.

Termini su u 14h, 15h, 16h, 17h i 18h.

Terapije na daljinu su po dogovoru.

Potrebno je rezervirati mjesto mailom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. 
ili telefonom na broj +385 (0) 95 198 55 25.

Kod prijave je potrebno imati liječničku dijagnozu te po potrebi pokazati medicinsku dokumentaciju.

Bioterapija je termin koji je na ovim prostorima poznat zahvaljujući radu i metodi Zdenka Domančića. Radi se o jednostavnoj, ali moćnoj tehnici korištenja bioenergije u svrhu iscjeljivanja zdravstvenih (psihičkih i fizičkih) poteškoća ili poboljšanja stanja zdravog organizma.

O NAMA.

Dobrodošli ?