Radionice Sretnog dana - ostvarite želje, obilje, harmoniju...

Moj mali business, Ostvarivanje želja, Otvaranje prema obilju, Radionica harmonija i energetska igraona, Upoznaj svog unutarnjeg junaka, Oslobađanje glasa, Kako početi pisati...

Ispunite ovu jesen nečim zaista dobrim za sebe, radite na sebi i sve će dobiti ljepše boje, pozitivnija usmjerenja, odnosi će postati bolji, a život ispunjeniji... Centar Sretan dan pod vodstvom instruktorice ostvarivanja želja Sanje Plavljanić-Širole, pripremio vam je nekoliko radionica među kojima ćete zasigurno pronaći onu koja najviše dotiče vaše potrebe ili interesne sfere. U jesenjem planu su višetjedne radionice Moj mali business, trideset i osma po redu Sanjina radionica Ostvarivanja želja, Otvaranje prema obilju, Radionica harmonija i energetska igraona, ali i zanimljivi vikendi - vikend Oslobađanja glasa, vikend radionica Kako početi pisati, vikend Ostvarivanja želja u Beogradu te dvodnevna radionica Upoznaj svog unutarnjeg junaka.
Prva radionica starta u drugoj polovici rujna, a većina ih je u listopadu, tako da imate vremena pronaći vremena :) i razmisliti koja vam je trenutno najzanimljivija.

U rujnu kreću...
Jesen u Sretnom danu započinje s radionicom Moj mali business koja starta već 12. rujna (iako je to kalendarski još ljeto) i traje 5 ponedjeljaka za redom od 17:30 do 20:30 sati pod Sanjinim vodstvom. Naučit će vas kako pronaći vrijeme za novi posao, a zajednički ćete potražiti i što bi on mogao biti. U okviru radionice osmislit će se bitni elementi i prednosti vašeg novog malog businessa kao i osnove vizualnog identiteta i dojma koji želite ostaviti. Pronaći ćete ciljanu skupinu klijenata i najbolje načine oglašavanja. Upoznat će vas s varijantama registriranja vašeg malog businessa te pomoći pri tome koja je za vas najbolja. Cijena radionice je 3 rate po 300 kuna, a s obzirom da se radi u grupi od samo četvero polaznika, mjesto je obavezno rezervirati uplatom prve rate.

Vikend 24. i 25. rujna rezerviran je za Oslobađanje glasa pod vodstvom akademske glazbenice i profesorice pjevanja Amele Jančić Priganica. Glas ćete oslobađati u subotu od 10:30–12:00 i 18:30–20:00 te nedjelju od 10:30–12:00 i 15:00–17:00 sati. Vaš glas će dobiti novu dimenziju, čak i ako ste cijeli život mislili da nemate sluha ili da ne znate pjevati. Cijena pjevajućeg vikenda je 390 kn.

Listopad počinje s radionicom Kako početi...

Prvi listopadski vikend (1. i 2. listopad) rezerviran je za radionicu kreativnog pisanja Kako početi koju potpisuje književnica Karmela Špoljarić. Računajte na dva dana termina od 10:00–17:30 sati (s kratkom pauzom za ručak) otkrivanja pisca u vama. Cijena je 420 kuna.

Ostvarivanje želja najpoznatija je i najtraženija radionica Sanje Plavljanić-Širola, a više o radionici Ostvarivanja želja kao i Sanji možete pročitati u proljetnom tekstu s Drumtidama

Razlika od navedenog teksta je što u Zagrebu sad kreće radionica od 10 tjedana (10 srijeda za redom od 17:30 -19:45 sati) s početkom 12. listopada, a cijena desetotjednog Ostvarivanja želja je 3 rate po 370 kuna. Vikend radionica Ostvarivanja želja održat će se od 21. do 23. listopada po prvi puta i u Beogradu, a vikend koji doslovno mijenja živote stoji 130 eura.

Prizovite blagostanje, otvorite se prema ideji obilja koje zaslužujete, kako financijskog, tako i svakog drugog koje priželjkujete. Usvojite vještine zbližavanja s blagostanjem. Učenje kako to da ostvarite kreće 13. listopada, 9 četvrtaka za redom od 17:30 -19:45 sati. Cijena radionice Otvaranja prema obilju pod Sanjinim vodstvom je 3 rate po 360 kuna.

Radionica Harmonija bazirana je na programu True Balance Sonije Choquette na kojoj se uranja u 7 različitih aspekata svog bića, stječe dublje razumijevanje svojih i tuđih osjećaja i ponašanja i uči kako se uvijek vraćati u ravnotežu. Osim toga, otkriva se svijet energije, primjerice gledanjem i osjećanjem aure. Ponedjeljak će biti dan za Harmoniju u Sretnom danu sa startom 17. listopada, od 17:30-19:45 sati, 9 ponedjeljaka za redom, a cijena je 3 rate po 350 kn.

Za studeni je predviđena dvodnodnevna jako zanimljiva radionica Upoznaj svog unutarnjeg junaka! Tragajući za svojim unutarnjim junakom, krenut ćete i u potragu za vlastitom hrabrošću, dijelom sebe koji je povezan sa snagom, moći, hrabrošću i životnom svrhom. Potraga za junakom kreće u petak 11. (17:30-19:30 h), a traje i 12. studenog (10:00-17:00 h) po cijeni od 420 kuna.

SRETAN-DAN-logo-banner-format


Sve radionice, osim naravno beogradskog vikenda :) , održavaju se u Centru Sretan dan u Zvonimirovoj 20 u Zagrebu, a više o radionicama možete pogledati na http://www.sretan-dan.hr/

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.