TRANSFORMACIJA BUDUĆNOSTI U STVARNOST

Međunarodna udruga za sistemske konstelacije (ISCA) organizira radionicu sistemskih konstelacija TRANSFORMACIJA BUDUĆNOSTI U STVARNOST:
Intervju, povezivanje, odgovornost i osnaživanje klijenta koju će voditi priznati svjetski stručnjak za organizacijske konstelacije iz Portugala Cecilio Fernandez Regojo

Sa više od 40 godina iskustva u biznisu Cecilio Fernandez Regojo je obnašao mnoge odgovorne funkcije u različitim sektorima. To njegovo iskustvo, kao i iskustvo poslovnog konzultanta omogućilo mu je široko razumijevanje organizacija i kompanija.

Cecilio je voditelj i međunarodni trener organizacijskih konstelacija, a podučava i vodi seminare u više od 30 zemalja, uglavnom diljem Evrope i Latinske Amerike. Također, razvio je programe obuke za visokoškolske ustanove u nekoliko zemalja. Certificirani je Master Trainer za INFOSYON (International Forum for System Constellations in Organizations).

MJESTO: Hotel Dubrovnik, Trg bana Jelačića, Zagreb
DATUM: 21.10.2016. VRIJEME: 9.30 – 18.00 JEZIK: Engleski
CIJENA: € 200 puna cijena, € 170 za prijave do 15.9.2016.
Popust za članove ISCA-e i one koji radionicu pohađaju kao dio "CONSTELLATING FUTURE" kongresa koji se održava od 21. - 25.10.2016. u Zagrebu
INFORMACIJE & PRIJAVE: http://isca-network.org/constellating-future
EMAIL: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku da se upoznate sa radom jednog od najpoznatijih svjetskih konstelatora iz oblasti poslovnih i drugih sistema. Prilika za učenje, kao i za uvide u pojedinačne poslovne / profesionalne situacije polaznika. Nekolicina će dobiti priliku postavljati vlastitu konstelaciju sa ovom tematikom, a Cecilio je također poznat po svojim inventivnim "konstelacijama za sve" u kojima svi prisutni rade u isto vrijeme na svom konstelacijskom pitanju.

Poklon svima koji se upišu na DRUMTIDAM mailing listu!
Priručnik rada na sebi bez gubitka vremena ''Život u praksi... početak harmonije''Maja Cavrić - Maya
Knjiga će vam stići na mail...