Soul reading - Intuitivno čitanje

Soul reading - intuitivno čitanje je intuitivni uvid kojim od duhovnih vodića i vašeg Višeg Ja u našem zajedničkom druženju dobivam informacije za vas;

Što vam je sada potrebno,
 Gdje ste zapeli i koji je izlaz,
 Tko ste po pitanju duše u svojem najvećem potencijalu,
 Šire viđenje vas – viđenje najdublje istine,
 Koji su vaši darovi/talenti,
 Što stoji na putu ostvarenja vaših želja,
 Koji su prijedlozi rješenja određenog problema/prepreka koje sada stoje na putu

To je za vas ukoliko :
 Nešto vas muči i ne možete naći rješenje ma koliko se god trudili
 Osjećate se zablokirano
 Imate neka pitanja o sebi koja vas muče – recimo zašto to radim, kako da si pomognem....
 Osjećate se pozvano, privuklo vas je ovo
 Duboka ste osoba

Nakon intuitivnog čitanja možete se osjećati:
 Sretnije
 Ispunjenje
 Mirnije
♥ Iskrenije prema sebi
 Jasnije – imati jasniju sliku svojeg života i trenutnih situacija
 Snažnije sa potvrdom onoga što osjećate u sebi
 Aktivnije – može vas aktivirati na promjene i na akciju

Kada nam netko tko nas ne poznaje kaže ono što osjećamo unutar sebe, koje su nam lekcije i koja je naša svrha a mi to osjećamo da titra u nama i da je to istina, tada je to čisto oslobađanje i iscjeljenje. Kada nas netko vidi za ono što stvarno jesmo ili kada nas uputi da radimo nešto što nam šteti i kako da to ispravimo, ta istina i djelovanje u skladu sa onim što jesmo donosi autentičan i sretan život.
Ukoliko je nešto zatitralo u vama dok ovo čitate, osjećate se pozvano i želite prenesene poruke od viših izvora za sebe, tada je intuitivno čitanje – čitanje duše za vas.
Dogovor termina vrši se upitom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Više informacija o čitanju duše - intuitivnom čitanju i iskustvima drugih OVDJE ili na http://www.linafengshui.com/intuitivno-citanje/

Iskustva intuitivnog čitanja:
„Za mene je ovo bilo izvanredno iskustvo. Osim što si me vrlo precizno opisala kao osobu, čak si rekla i ono čega nisam bila niti svjesna. A bilo je jako važno da me netko podsjeti tko ja uistinu jesam pa da u skladu s tim počnem više cijeniti sebe. Neke od informacija su mi pomogle da se profesionalno vratim na pravi put. Što se tiče mog partnerskog odnosa, koji je po mom bio jako dobar, uvijek sam osjećala da postoji neki nevidljivi problem zbog kojeg taj odnos nije bio savršen. Ti si mi pomogla da ga osvijestim i riješim. S mnogim problemima se možemo na svjesnoj razini baviti, ali najgore je kada problemi postoje a ne možemo ih točno definirati ili opipati, kao da su nevidljivi. Ti pomažeš da nevidljive prepreke postanu vidljive, a tada ih nije teško riješiti ili ukloniti. Hvala što si mi pomogla da pospremim nered u mom životu, sada imam osjećaj da je sve sjelo na svoje mjesto." Ivona

„Ovo je prije svega za mene bilo jedno neprocjenjivo i dragocjeno iskustvo nakon kojeg je uslijedila moja najbolja životna transformacija (u tom trenutku itekako potrebna).
Duže vrijeme sam se nalazila u situaciji u kojoj nisam više vidjela smisao onoga što jesam, što radim, što bi htjela biti. Bila sam nesretna, prazna i umorna od svega, čak sam počela osjećati i fizičku bol. Ta fizička bol nije bila toliko neizdrživa, koliko je bila frustrirajuća i svakodnevna (nije bilo dana da me ne boli), ali i svakim danom sve jača.
Napokon je uslijedio i taj susret s Nikolinom, kojem sam se izuzetno veselila iako nisam znala uopće šta me čeka i kako uopće to izgleda. Upijala sam svaku riječ koju je izgovorila........... i na kraju zaključila - TO JE TO, TO sam JA, To je moja ISTINA (što je ponekad teško čuti a kamoli sam sebi priznati). Suočena sa svojom istinom i prihvaćanjem iste, bacila sam se na 'posao' uz jasno definirane smjernice. Da, točno sam dobila naputak/savjet/smjernice šta trebam raditi da bi se počela osjećati bolje. I tako sam krenula.............svakim danom osjećala sam se snažnijom, sretnijom, lijepom, ispunjenom, svi loši osjećaji su nestali, pa čak i ona fizička bol.
DA, to je nevjerojatno, čim sam 'SREDILA' SEBE, bol koju sam trpila 2 godine je nestala. A da ne pričam koliko je ta bol bila logična u odnosu na moje tadašnje stanje (a to sam shvatila tek kada mi je Niki ukazala na to).
HVALA TI NIKI........ na pomoći, podršci, ohrabrenju, na blagosti, na riječima koje uvijek imaju posebno značenje kada ih ti izgovoriš, na SVEMU.....jer si lijek za srce i dušu." Lidija

Biti će mi drago da mogu biti na usluzi i da mogu biti tu za vas.

Više informacija http://www.linafengshui.com/intuitivno-citanje/

Cijena:600,00 kn
Trajanje: 1h

nikolina

Nikolina Balenović Knez
Intuitivna i
feng shui savjetnica
Email Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Web www.linafengshui.com
FB lina feng shui