Rastanak

Rastanak uvijek budi tužne osjećaje. Bio to samo rastanak od prijatelja ili smrt drage osobe. Posebno prekidi veza, brakova nose sa sobom velike traume. Poslije toga teški nas osjećaji ne puštaju. Oni toliko jako utječu na naš život da ih se uglavnom ne možemo riješiti.

U nedjelju, 13. studenog 2016 u 18 sati u Antunovcu 27, Zagreb (udruga Adhara) možete naučiti kako očistiti traume nastale od rastanka bilo koje vrste. Abortus je također rastanak koji kasnije ima svoje teške posljedice. Čišćenjem toga upoznajete bolje sebe, prihvaćate se bolje i time potpunije uživate u životu.

Čišćenje vodi Ivan modrušan, slijepi energoterapeut koji vidi energetske blokade i na taj način ukazuje gdje je stvarni problem. Na radionici možete naučiti kako rješavati neugodne osjećaje, traume i kako disati punim plućima kroz život.

Preporučeni dobrovoljni prilog je 150 kuna.

Svaka radionica u nizu nosi posebnu temu, ali je može pohađati netko tko nije bio na prethodnim.
Tek čišćenjem neugodnih osjećaja se oslobađate vezanosti i ovisnosti od tih emocija. Postajete slobodni što prije nije bio slučaj. Vaše odluke su bile uvjetovane tim emocijama i često su bile nepovoljne za vas. Otpuštanjem neugodnih emocija postajete lakši i spremniji za nove izazove i nove pravilne odluke.

Za bolje upoznavanjem s radom možete pogledati na www.ivanmodrusan.com/blog/ 
ili se javiti na 
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.