Mandala radionica, Afirmacijsko slikanje

Sudjelovanjem na ovoj radionici ćete se u jednom poslijepodnevu opustiti, zabaviti i slobodno kreirati!
Koristeći dane predloške i motive, prateći korake, stvoriti sliku i izraziti sebe!

Svrha ciklusa radionica s temom "Afirmacijskog slikanja" je, osim savladavanja kreativnih tehnika, ujedno i osvještavanje vlastitih uvjerenja, potvrda sebe samih, izražavanje, ispušni ventil, opuštanje i otpuštanje u sigurnom okruženju punom potpore.

Motiv rada u ovom susretu su MANDALE; motiv koji nas fascinira stoljećima; ponavljajući uzorke, okrećemo se izvana prema unutra doslovno i metaforički.
Uz kreativno stvaralaštvo, smanjuje se Vaš otpor, lakše prodire u podsvijest i osvještava pojedina osobina, strah ili pak navika koju više ne želite.

Morate potražiti svoju originalnost, izražaj sebe, za to je potrebno komunicirati sa svojom kreativnošću- jednom kad krenete i osjetite to zadovoljstvo, nema povratka :-)
Učinite to u sigurnom, opuštenom okruženju i idite kući sa slikom 40x40 cm koja će vas svaki dan podsjećati na osjećaj koji ste imali stvarajući!

Prateći jednostavne korake, ponavljajući još jednostavnije motive, napravit ćete svoju viziju mandale i uživati u njoj kod kuće jer nacrtanu sliku nosite doma :).

Nakon vježbi opuštanja, koraka u vas same, nastavljate s odabirom osnovnih boja i motiva. Gradeći sliku nijansama željenih boja, gradeći mandalu pomoću osnovne šablone, vježbanjem jednostavnih dekorativnih elemenata opuštate se i stvarate!

Ponavljajući uzorke i motive stvarate mandalu i svoju sliku. Slijedeći jednostavne korake tijekom gotovo meditativnog procesa, završite sa vlastitom slikom.

Pokušajte s nečim ovako slobodnim i osobnim te vidite gdje će vas odvesti!
Termin odvijanja radionice, u subota 4.2.2017., 17:30-20h.

Trajanje je 3 sata koja prolete!
Cijena radionice sa svim materijalima je 180 kn.
Plaćanje na početku radionice ili uplatom na račun.
Rad u malim grupama.

Za sva pitanja i dodatne informacije pišite na s.antonic (at) omnesartes.net

ps. pregače za zaštitu odjeće osigurane :-) i prethodno poznavanje rada s ovim materijalima nije potrebno!

Obzirom na upite, polaznicima radionice, na kraju dajemo i potvrde o sudjelovanju.
Pogledajte kako su se zabavljali sudionici prošle radionice na Facebooku.

TEČAJ VODI:
SueTečaj vodi Suzana Antonić, dipl. soc. radnica s velikim iskustvom u vođenju radionica, kreativnom stvaralaštvu u kombinaciji s kognitivnim tehnikama. Svoj profesionalni rad usmjerila je na poticanje kreativnosti i osobnog rasta. Do danas je savladala mnogobrojne kreativne i hobističke tehnike te ih u radu kombinira s poznavanjem socio-psiholoških vještina i metoda te kognitivnih vježbi. Suosnivačica je Omnes Artes d.o.o.-a, putem kojeg vodi kreativne radionice i druge projekte. Trenutno su joj najveći interes spoznajno kreativne radionice; podrazumijevaju kombinaciju kognitivnih, socio pedagoških i kreativnih metoda kojima sudionici radionica bez otpora dolaze do spoznaja o vlastitom načinu razmišljanja, barijerama koje ih koče te uvode nove obrasce razmišljanja. Posebice joj je veliko zadovoljstvo, ljudima koji nisu primili kist il' napravili nešto kreativno još od djetinjstva, omogućiti da se odvaže i ponovno osjete zadovoljstvo i radost koje kreativno izražavanje donosi.

Više o radionici: http://www.omnesartes.net/kreativne-usluge/mandala/