Terapija u društvu 33 Selfičke slike

Jedinstvena prilika da probate nešto NOVO !
Pozivamo vas na damanhurske terapije u društvu 33 Selfičke slike
u subotu 19.11.2016. od 10-18h u
Damanhur Hrvatska - Centar Talej, Vlaška 81a 1.kat u Zagrebu

Po prvi puta će se pranoterapija, stiloself i prana za ljepotu raditi u posebno pripremljenoj sobi sa 33 Selfičke slike.

Selfičko slikarstvo je područje dugogodišjeg istraživanja Oberta Airaudia – Falca, osnivača Federacije Damanhur. Inteligentne energije ulaze u dvodimenzionalnu formu Selfičkih slika koristeći boje i znakove. Ne radi se o tradicionalnom slikarstvu, već o vrlo složenom selfičkom instrumentu koji se u Damanhuru primjenjuje za različite funkcije, od iscjeljivanja do osobnog razvoja. Slike aktivira svjetlost i pažnja promatrača. Kada su postavljene jedna blizu druge njihovo djelovanje je jače zato što žive u simbiozi. Pod različitom svjetlošću, na primjer dnevnom ili ultraljubičastom, poprimaju različite karakteristike.

Damanhurske terapije su:
Pranoterapija je kraljica među terapijama. To je energetska transfuzija kojom se preko dlanova iscjelitelja životna energija pretače u vašu auru. Ono što vi trebate učiniti je opustiti se, disati i primati iscjeljujuću energiju. Za održavanje zdravlja/preventivu preporuča se jedan tretman mjesečno, a u terapijske svrhe jedan tjedno.
Stiloself je originalan damanhurski instrument od zlata i selfičkih mikrokrugova. Koristi se kao nosilac informacije o zdravlju dodirom na oboljelo mjesto. Njegova primjena je bezbolna i sigurna. Daje odlične rezultate u akutnim poteškoćama.
Prana za ljepotu je posebna vrsta energije koja djeluje na dvije razine, površinskoj: aktivira elastin u koži, regenerira stanice i djeluje povoljno na njen izgled i dubinskoj: unutarnjoj ljepoti i snazi osobe omogućuje da se izrazi na vidljiv način.
U subotu 19.11. od 10 - 18h pranoterapiju će raditi iscjeljiteljica Yak, a terapije stiloself, pranu za ljepotu i pranoterapiju radit će iscjeljiteljica Rusa.


Trajanje svake terapije je 12 minuta, a cijena je 190 Kn.
Slobodno se javite na 095/9016-883 ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
za rezervaciju vašeg termina.

DAMANHUR HRVATSKA, Vlaška 81a 1.kat, 10000 Zagreb
Tel: +385 1 4619-854 Mob:+385 95 9016-883
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. www.damanhurhrvatska.org