Kvantni skok na novoj QUANTUM TIMELINE iscjeljujućoj seansi

Ostvarite kvantni skok na novoj QUANTUM TIMELINE iscjeljujućoj seansi, 25/11 u Zagrebu, Jalovečka 1, s početkom u 18.00

Quantum Timeline iznimno je učinkovit program osobne transformacije koji vam pomaže da mijenjanjem energetskog otiska iz svoje prošlosti promijenite doživljaj vlastite realnosti u sadašnjosti, čime se otvarate i prema ostvarenju željenog ishoda u budućnosti. Program objedinjuje moćne tehnike kvantne transformacije, NLP-a, razne duhovne tehnike, kao i terapiju zvukom, a u cijelom procesu ima i elemenata šamanizma.

Iza nas je nekoliko uspješnih, te po ocjeni samih sudionika, energetski iznimno jakih iscjeljujućih seansi.

Nova QTL seansa održati će se 25/11, od 18.00 do cca 20.00 sati na adresi Jalovečka 1 (prostorije Učilišta Galbanum)

Prijave i predbilježbe: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. , sanja@quantumtimeline, ili pozivom na broj 091 5566980, najkasnije do 24. studenoga, 16.00 sati

U programu možete sudjelovati
– GRUPNO. U tom slučaju, samostalno, kroz vođenu meditaciju radite na vlastitom problemu ili cilju, osvještavanjući događaj/trenutak ili razdoblje života kada je problem nastao. Vođena meditacija pomaže vam u reprogramiranju ograničavajućih programa iz prošlosti, koji se sada u vašoj realnosti manifestiraju na neželjeni način, te programiranju vašeg uma za ostvarenje željene realnosti u budućnosti.
Ulaganje za grupni proces: 50 kuna

–  GRUPNO I INDIVIDUALNO.  U tom slučaju, uz sve dobrobiti koje ostvarujete od grupnog procesa, voditeljice se u dijelu seanse posvećuju primarno vama, te posebnim, moćnim tehnikama kvantne transformacije rade na vašem osobnom problemu, neutralizirajući svaki oblik toksične energije koji je neugodan događaj ili iskustvo stvorio (posebno se radi na neutralizaciji toksičnih emocija, negativnih misli, ograničavajućih uvjerenja i sl..).
Za sudionike individualnog procesa, seansa je energetski puno dublja i snažnija, te se i transformacija događa puno brže.
Ulaganje za individualni proces: 300 kuna prva seansa (za iduća sudjelovanja u individualnim procesima možemo dogovoriti popust)

Zašto Quantum Timeline?

Sve što u životu imamo, determinirano je iskustvima koja su se dogodila u prošlosti. Razna neugodna iskustva koja su se dogodila u djetinjstvu, te povrede koje smo tijekom života doživjeli, odrediti će naša sadašnja emocionalna stanja, te vjerovanja koja ćemo imati o svijetu, životu, te o sebi samima. Naša će vjerovanja upravljati i našim (nesvjesnim) odlukama, potezima, ali i njihovim ishodima. A sve to odrediti će našu realnost.

Primjerice, odrastanje u obitelji u kojoj su vladali teški materijalni uvjeti, najčešće rezultira usvajanjem istog egzistencijalnog obrasca, zbog čega svaki naš pokušaj ostvarivanja materijalnog prosperiteta u odrasloj dobi može završiti neuspjehom.

Naša iskustva iz prošlosti projiciraju se u sadašnjost, a sadašnja iskustva u budućnost, pa cijeli naš život nalikuje unaprijed zadanom scenariju.

Međutim kako prošlost postoji isključivo kao energetski zapis u našemu umu, odgovarajućim “zahvatima” u našoj podsvijesti, moguće je promijeniti taj zapis, a kada se to dogodi, perspektiva naše budućnosti mijenja se iz temelja.

Naime, mijenjanjem energetskog zapisa, odjednom se mijenja i vaša percepcija (sebe, života i svijeta), oslobađate se ograničavajućih uvjerenja, drugi ljudi počinju vas percipirati drugačije, a vi sami postajete bitno usmjereniji, te odlučniji u ostvarivanju vaših zamisli. Tada se u vašoj realnosti željeni ishodi počinju “uzemljavati”, pa se cijeli vaš život počinje mijenjati.

Upravo se na tome i temelji Quantum Timeline Program, iznimno učinkovit program osobne životne transformacije, koji su, temeljem specifičnih znanja iz kvantne psihologije, coahinga, NLP-a, nekih duhovnih tehnika, kao i vlastitog iskustva u radu s klijentima osmislile Egli Ilić i Sanja Maltar, koje i vode QTL seanse.

Budući da se program izvodi grupno, tijekom seansi pokreće se snažna grupna iscjeljujuća energija, koja bitno ubrzava osobnu transformaciju svakog praktikanta.

Zbog specifičnosti tehnika koje se u procesu koriste, QTL je osobito pogodan za osobe koje problem na kojemu rade žele zadržati za sebe, bez da ga podijele s ostalim sudionicima, ili voditeljicama, čime je zadržana maksimalna diskrecija sudionika. 

QTL se uspješno primijenjuje u slijedećim područjima:

- rješavanju i “omekšavanju” traumatskih događaja iz prošlosti i otvaranju prema novim životnim iskustvima;
- oslobađanju od neželjenih emocija;
- mijenjanju destruktivnih misaonih obrazaca;
- promjeni neželjenih obrazaca ponašanja (npr. neželjene navike);
- promjeni sputavajućih životnih obrazaca (npr. stalno nailaženje na pogrešne osobe u emocionalnim odnosima, stalni financijski problemi i sl.);
- manifestaciji ciljeva, te mnogim drugim.

Evo što je o procesu, nakon seanse rekla Miroslava, s kojom smo radili individualni proces:
Cijelo vrijeme tijekom seanse moje je tijelo vibriralo..koljena su mi klecala i imala sam osjećaj kao da sam u nekom snažnom energetskom vrtlogu. Nikad prije nisam doživjela nešto slično. Ne znam što se zapravo događa u procesu, niti kako stvari funkcioniraju, ali nakon seanse osjećam se nekako pročišćeno.Kao da sam otpustila neki ogroman teret.
Hvala Sanji i Egli na ovom prekrasnom iskustvu.
Miroslava, Zagreb

Za više informacija o programu, načinu i modelima provedbe posjetite nas na: www.quantumtimeline.com