POČETAK GODINE UZ ZVUK GONGA

Svaki naš dio, od stanice preko organa do cijelog tijela, ima vlastitu rezonantnu frekvenciju na kojoj vibrira.

Za tretman je potrebno leći na prostirku i opustiti se. Isto tako, moguće je i sjediti u nekom udobnom položaju. U oba slučaja, dobro je zatvoriti oči i 'pustiti' zvuk u sebe.
Tijekom gong kupke-meditacije, umiruje se um i regeneriraju stanice tijela. Osjećamo se kao da smo spavali nekoliko sati. Prirodna inteligencija bića nosi zvuk u svaku stanicu našeg tijela i tako pokreće proces samoozdravljenja.


Zvučna kupka je odlična pomoć protiv stresa, depresije, umora, negativnih emocija ljutnje i straha te mnogih drugih stanja koje su posljedica poremećene ravnoteže u tijelu. Nakon zvučne kupke osjećamo se odmorno i svježe.

Zoran je svoje znanje stekao kod najvećih gong majstora na svijetu (Don Conreaux) i na Akademiji Petera Heesa, a u tretmanu mu pomaže supruga Carmen. U tretmanu koriste instrumente iz različitih vremena i prostora. Osim gonga tu su i tibetanske zdjele, indijanska flauta, tibetanski zvončići, šamanski i afrički bubnjevi, vjetrena zvona, kišni štapovi i ostale šuškalice i puhalice.

Pridružite nam se u subotu, 07.01.2017 u 19 sati i putujte zvukom. Kupka se održava u našem prostoru na adresi Anastasa Popovića 11 , traje oko sat vremena.
Preporučena donacija je 40 kn.

Zbog ograničenosti prostora prijave na mail ili putem sms-a su OBAVEZNE na:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
098 94 29 733
095 90 59 690

Poklon svima koji se upišu na DRUMTIDAM mailing listu!
Priručnik rada na sebi bez gubitka vremena ''Život u praksi... početak harmonije''Maja Cavrić - Maya
Knjiga će vam stići na mail...