Upoznajte jezik svoje duše kroz ThetaHealing® Tečajeve

Kada putujete u zemlju čiji jezik ne razumijete, vjerujem da se osjećate pomalo izgubljeno. Zbunjeni ste, teško se snalazite, ne razumijete druge, niti oni vas.

Isti je osjećaj kada niste povezani sa svojom intuicijom i potrebama svoje duše. Da biste uspostavili komunikaciju sa sobom, željama svoga srca, svojim životom, zdravljem, konačno shvatili smisao svog puta, toplo preporučam da uronite u čudesan ThetaHealing® svijet. Rezultat je bolje razumijevanje sebe i drugih, lakoća u donošenju odluka, zdravlje, unutarnji mir, harmonija, radost, ljubav...Tehniku može naučiti svatko jer ta znanja svi nosimo u sebi samo ih se treba prisjetiti.

ThetaHealing® je razvila Vianna Stibal, američka intuitivna iscjeliteljica, spisateljica, slikarica, nakon što se 1995. godine sama iscijelila od raka bedrene kosti, primijenivši na sebi drevno znanje o tome kako se povezati i raditi s Izvorom kreacije - kreativnom Energijom stvaranja.

Od tog vremena pa do danas Vianna i njezini učenici, Theta praktičari uspješno tretiraju ThetaHealing® tehnikom najrazličitije bolesti, poput lomova kostiju, raka, dijabetesa, različitih virusnih i bakterijskih oboljenja i sl.

Zanimljivo i magično putovanje počinje na ThetaHealing® Osnovnom DNK tečaju.
Na tom tečaju, naučit ćete prepoznati i promijeniti svoja najdublja ograničavajuća vjerovanja i osjećaje jer oni privlače u život ljude i situacije koje vas ograničavaju. Često, osim što su ograničavajući, mogu biti uzrokom i tjelesnih oboljenja. Mijenjanjem tih vjerovanja/programa mijenjate svoj doživljaj stvarnosti i na taj način sami birate okolnosti, događaje, ljude koji vas okružuju. Postajete svjesni kokreatori svog života, svoji vlastiti režiseri.

Na Osnovnom DNK tečaju također ćete aktivirat „uspavane” dijelove DNK kao i kromosom mladosti i vitalnosti. Svatko će doživjeti vlastito iskustvo direktne povezanosti sa Energijom stvaranja, što ujedno postaje trajno blago i otvara horizonte novim mogućnostima.

Također se uči kako :

  • intuitivno očitavati („skenirati”) unutrašnjost tijela i vidjeti unutarnje organe
  • iscjeljivati pojedinačno, grupno i na daljinu
  • komunicirati sa anđelima čuvarima
  • očitavati budućnost
  • balansirati serotonin, noradrenalin i dopamin (hormoni sreće)
  • povlačiti teške metale i posljedice radijacije, štetnih zračenja i toksina iz tijela
  • očistiti auru i tijelo od implantanata, negativnih energija i entiteta itd.

Preduvjeta za pohađanja tečaja nema!
Termin: 03-05.02.2017.g
Tečaj traje 3 dana: Prvi dan od 17:30 do 21:00 te drugi i treći dan od 9:00 do 17:30.
Adresa: Hrastovička 36, Lučko

Voditeljica: Suzana Gajdek, ThetaHealing® instruktorica, NLP praktičarka, Wingwave® coach i učiteljica Autogenog treninga
Investicija: 287 eura (protuvrijednost u kunama)
U cijenu su uključeni:

  • Priručnik na hrvatskom jeziku sa svim neophodnim informacijama o ThetaHealing® tehnici
  • Knjiga “Theta iscjeljivanje” na hrvatskom jeziku (Vianna Stibal)
  • Internacionalni Certifikat THInK-a (ThetaHealing Institute of Knowledge) o položenom Osnovnom DNK tečaju za praktičara ThetaHealing®  tehnike

Prijava je obavezna ovdje!

Putovanje u ThetaHealing® svijet možete nastaviti Naprednim DNK tečajem, Srodim dušama (uvjet je Osnovni DNK) i tečajem Manifestiranje i izobilje (uvjet su Osnovni i Napredni DNK tečaj).
Ako ste odmalena imali osjećaj da vas ne razumiju, da ste drugačiji od drugih, da ste pomalo čudni i potisnuli mnoge svoje snove, vrijeme je da se aktivirate :)

“Kada iscjeljujemo sebe, pomažemo iscijeliti cijeli svijet.” – Roger Jahnke