USUDITE SE IZAĆI IZ ZONE KOMFORA UZ POMOĆ PEAT METODE!

Predavanje i PEAT tretmani

Radi velikog interesa, 10.2. 2017. će se ponovno održati predavanje “USUDITE SE IZAĆI IZ ZONE KOMFORA UZ POMOĆ PEAT METODE!”
Ulovite svoju priliku i prijavite se!

Vjerojatno se čuli kako se kaže da životna magija počinje tamo gdje naša zona komfora završava.
PEAT je metoda koja vas izuzetno može podržati u procesu izlaska iz zone komfora i ostvarenju vaših želja i odluka koje za vas predstavljaju izazov.

Ušli smo u novu godinu, period koji često doživljavamo kao priliku za novi početak. Mnogi su već napisali ili završavaju svoj popis želja, ideja i odluka za godinu pred nama. Što je sve na vašem popisu? Možda duboko u sebi osjećate da je za vas dobro da promijenite posao, počnete jesti zdravo, izađete iz veze koja vas ne zadovoljava, preselite se i započnete život negdje drugdje, napišete knjigu, naučite neku novu vještinu, odete na putovanje sami. Ako su na vašem popisu promjene koje želite jer znate da bi bile dobre za vas, ali paralelno osjećate strah i sumnju hoćete li stvarno imati hrabrosti i energije za ostvarenje ili osjećate otpor da se pokrenete - pred vama je izazov izlaska iz zone komfora i ovo predavanje je kreirano upravo za vas!

Vjerojatno se čuli kako se kaže da životna magija počinje tamo gdje naša zona komfora završava.
Naša zona komfora obuhvaća sve ono na što smo navikli - našu svakodnevnicu, ono u čemu se osjećamo udobno, naša ponašanja, način razmišljanja, način komuniciranja, osjećanja, raspoloženja.  Poznatost nas umiruje, daje nam osjećaj sigurnosti, ali i sputava da iskusimo uzbudljiva iskustva, veće samopouzdanje, osobni rast i razvoj. Razvoj naše ličnosti događa se samo onda kada učimo nešto novo, kada stječemo novo iskustvo ili srećemo nove ljudi koji nam unose nove doživljaje, osjećaje i informacije u život. Svako iskakanje iz zone komfora stvara osjećaj nelagode, no prihvatimo li strah i nelagodu koji se javljaju na granici naše zone komfora, nađemo li način da izdržimo, doći ćemo do spoznaje da možemo mnogo više nego smo mislili.

PEAT je metoda koja vas izuzetno može podržati u procesu izlaska iz zone komfora i ostvarenju vaših želja i odluka koje za vas predstavljaju izazov.

Duboki PEAT razvio je psiholog Ž. M. Slavinski kao jednu od brojnih tehnika iz svoje Duhovne tehnologije. Radi se o metodi psihološkog i duhovnog razvoja koja integrira elemente meridijanskih terapija s provjerenim psihoterapijskim principima te univerzalnim načelima brojnih duhovnih učenja.
Metoda je relativno jednostavna i ugodna, traje u prosjeku 30-60 min i što je najbitnije - daje primjetne rezultate.

Svaki problem koji imamo rezultat je kombinacije 4 elementa - misli, osjećaja, tjelesnih senzacija i slika koje imamo vezano za određenu situaciju. Oni čine negativan naboj koji nas često drži zaglavljenima na mjestu na kojem ne želimo biti, daje nam osjećaj težine i lišava nas mogućnosti da mislimo na svjež način i pokušamo druga rješenja i nove konstruktivne načine. U osnovi negativnog naboja nalaze se parovi suprotstavljenih polariteta. Njihovom integracijom kroz proces PEAT-a uklanjamo negativni naboj. Rezultat je osjećaj lakoće, sloboda od sputavajućih osjećaja i misli te nova energija i snaga da pokrenemo stvari u željenom smjeru.

Na ovom predavanju možete:
- osvijestiti svoju zonu komfora i razmisliti o mogućim promjenama
- povećati svoju motivaciju i energiju potrebnu za postizanje promjena koje želite
- dobiti podršku i praktičnu pomoć u izlasku iz vlastite zone komfora
- upoznati se s PEAT metodom - teorijski i iskustveno
- imati priliku uživo vidjeti kako PEAT izgleda
- mogućnost za PEAT tretman po promotivnoj cijeni od 250 kn u rasporedu koji ćemo dogovoriti za subotu 28.1. ili u drugo vrijeme koje će vam odgovarati

PREDAVAČ:
Predavanje i PEAT tretmane održati će Ines Cokarić, certificirani PEAT procesor i terapeut.

KADA?
Petak 27.1.2017., 18.30h

GDJE?
Memento centar, Trg žrtava fašizma 3, 3. kat

Ulaz na predavanje je po principu dobrovoljnog priloga koji se daje na samom predavanju prema mogućnosti/želji .

Molimo vas da mailom ili telefonski najavite svoj dolazak i rezervirate svoje mjesto radi ograničenog kapaciteta prostora!

KONTAKT ZA PRIJAVE:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
098 1898243

Ponesite svoje želje za najbolju godinu do sada, otvoren um i srce i dođite!