Uvodno predavanje o Rekonektivnom iscjeljivanju

Rekonektivno iscjeljivanje je iskustvo komunikacije sa frekvencijama iscjeljivanja koje svojom inteligencijom pronalaze disbalanse u cjelokupnom vašem biću i otpočinju proces balasiranja. To je proces iscjeljivanja koji se ne temelji na rješavanju konkretnog problema već na iscjeljvanju cjelokupnog bića i ubrzavanju vaše osobne evolucije kroz otključavanje vašeg beskonačnog potencijala Božanskog bića.

Uvodno predavanje dati će vam osnove o Rekonektivnom isjeljivanju. Imat ćete prilike osjetiti frekvencije kroz praktične dijelove predavanja.

Predavanje traje 1 sat i 30 minuta. Nisu potrebni nikakvi preduvjeti za sudjelovanje. Predavanje je besplatno. Održava se na lokaciji Rokova ulica 5 (neposredno pored Britanskog trga) u Zagrebu u slijedećim terminima:

7. veljače 2017. u 18.00
7. ožujka 2017. u 18.00 i
4. travnja 2017. u 18.00

Predavanje se organizira za manju skupinu do 15 osoba.

Potrebna je prethodna najava sudjelovanja na 0955884585 ili na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Predavanja drži Svemir Kovac, mentor i ovlašteni prakticar Rekonektivnog iscjeljivanja i Rekonkecije i član tima učitelja na seminarima Rekonektivnog iscjeljivanja Dr. Erica Pearla.