RADIONICA PRAKTIČNE PRIMJENE MAYANSKOG KALENDARA

POZIVAM VAS NA RADIONICU PRAKTIČNE PRIMJENE MAYANSKOG KALENDARA:
KALENDAR / SINKRONAR 13 LUNA 28 DANA, 9.1. 2017 U ZAGREBU
"TKO POSJEDUJE TVOJE VRIJEME POSJEDUJE TVOJ UM!" - José Argüelles

Radionica je namijenjena svim zainteresiranima i onima koji već prate kalendar i žele produbiti svoje znanje. Na radionici se upoznajemo s mayanskim kodovima Vremena, kalendarom / Sinkronarom 13 luna (mjeseci) i 28 dana, i s mayanskim Svetim kalendarom Tzolkinom.

RADIONICA PRAKTIČNE PRIMJENE 13 LUNA 28 DANA - PRVI DIO
ZAGREB, 9.1.2017. u 17 sati do 21 sat.
Radionicu vodi: Vesna Uaxak Etznab, članica Zaklade Zakona Vremena (Law of Time.org), Pokreta za mir i promjenu kalendara.

Za sve ostale informacije i prijave na e mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na mobitel: 098 92 94 751

Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati radionicama, a zanima Vas mayanski kalendar javite se za individualne konzultacije mayanskog kalendara.

Ovdje možete preuzeti kalendar / sinkronar za ovu godinu Plave Spektralne Oluje.

Na radionici se polaznici upoznaju sa praktičnom primjenom praćenja energije dana i značenjem važnosti praćenja prirodne frekvencije vremena.

Vrijeme je faktor UNIVERZALNE SINKRONIZACIJE. Kalendar je matrica Vremena. Svrha kalendara je usklađivanje sa Vremenom – sinkronizirana organizacija života. Naš doživljaj vremena i način na koji ga pratimo imaju izniman utjecaj na naš život. Vrijeme i um su povezani. Prema Zakonu vremena vrijeme se, jednako kao i naš um, nalazi u četvrtoj dimenziji. Vrijeme predstavlja sponu između materijalnog (treća dimenzija) i duhovnog svijeta (peta dimenzija) i zato nam život u prirodnom vremenu frekvencije 13:20, omogućuje širenje svijesti, duhovni rast i otvara vrata za put u više dimenzije.
13:20 je frekvencija kojom živi cijeli Univerzum. 13: 20 je također i univerzalna frekvencija telepatije.
Kalendar 13 luna 28 dana je puno više od uobičajenog brojanja dana. Ovaj kalendar nas vodi jedinstvu planetarnog i galaktičkog vremena, sinkronizira mnoge cikluse, a najvažniji su lunarno - solarni ciklus od 13 x 28 dana = 364

dana + 1 dan (Dan izvan Vremena) i galaktički ciklus od 260 dana. Kako lunarni ciklus predstavlja ženski princip, solarni - muški princip - ovaj sustav vodi k nadilaženju dualnosti i ujedinjenju svega - prema Jednosti. Kroz kalendar / sinkronar 28 dana 13 luna (mjeseci) pratimo prirodnu frekvenciju vremena 13:20.

Svakodnevnim praćenjem 13 luna 28 dana integriramo naše fizičko tijelo (3 dimenzija), Svjetlosno tijelo – Holon (4 dimenzija) i Svjetlosno tijelo Duge, kristalno tijelo (5 dimenzija).
TZOLKIN i kalendar / sinkronar 13 luna 28 dana su također i ALATI ZA TRANSFORMACIJU SVIJESTI i samospoznaju.

Zakon Vremena, kodove Maya i kalendare dekodirao je dr. José Argüelles / Valum Votan. Zakon vremena je učenje o vremenu i njegovoj pravoj prirodi temeljeno na znanjima drevnih Maya.

Voditeljica radionice: Vesna Šantak, Uaxak Etznab, članica Zaklade Zakona Vremena (Law of Time.org), Pokreta za mir i promjenu kalendara. Osim kozmologijom Maya, mayanskim iscjeljivanjem, prenošenjem znanja o mayanskom kalendaru i Kozmičkoj povijesti, bavi se i Inka šamanizmom. Inicirana je u Munay ki kroz liniju Q'ero šamana. Također se bavi Reikijem, majstorskom yogom i art terapijom.

Za sve dodatne informacije i prijave na e mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na mobitel: 098 92 94 751

ADRESA održavanja radionice po prijavi.
Više o mayanskom kalendaru čitaje na blogu i facebooku:
http://vesnasantak138.blogspot.com/
http://www.facebook.com/mayanski.kalendar

.